|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   London z enoletnico
1.5.2011 15:15:16   
lunka1
... že bil kdo?


Midva z mojim možem sva sicer prepotovala že kar nekaj sveta, vedno brez agencije, zdaj pa imava majhno hčerkico in naju znoooooooooova ful vleče nekam. Sva rekla, da gremo prvič nekam bližje in se med Parizem in Londonom odločila za slednjega. Šli bi samo za 5 dni...

Gledam cene hotelov in me je skoraj na rit vrglo... povsod sva spala po hotelih za max 15€ po osebi, zdaj pa so sobe tudi po 100€... Dobro, London pač. Ima kdo kak predlog hotela? Pregledala sva že nekaj, z dojenčki se načeloma da vse stvari pogledat, znamenitosti, muzeje,... Tudi podzemna ne bo problem... Samo hotel je potrebno najti... Tudi me še zanima, kateri predel Londona se najbolj splača, da imaš kakšno stvar blizu, da greš lahko tudi peš, ne samo s tubo, da so restavracije v bližini,...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: London z enoletnico
1.5.2011 19:24:20   
Ribica **
Mi smo bili v Chelsea Guest house hotelu, rezervirali smo prek travellerspointa. Se najdejo obcutno cenejsi hoteli, ce nisi zahteven! Nam je bil pogoj, da je v sobi kopalnica, da kolikor toliko ok zgleda, zajtrk nam pa ni bil pogoj. Poglej na Easyjetovi spletni strani, imajo tudi nekaj hotelov. Sicer je pa vseeno, kjer v prvi ali drugi coni si, vazno, da je v blizini postaja podzemne.

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: London z enoletnico
1.5.2011 20:47:17   
livia
Sicer še nisva bila z otroki v Londonu, ko sva bila pa sama, sva pa tudi ful plačala za hotel, ki je bil vreden nič. Bila sva v wedgewood hotelu.

Se pa eni poslužujejo tega http://www.hotelformule1.com/gb/home/index.shtml

Večina jih pa v Londonu spi v hostlu. http://www.piccadillyhotel.net/

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: London z enoletnico
1.5.2011 21:13:18   
tintin
jaz bi šla v kak Ibis hotel (hotelska veriga), tud midva sva v londonu spala v takih luknjah, da me glava boli...
samo...doma imamo 1letnika (poleg 3.5 letnika) in si kar ne predstavljam it v London z njim (no, tud s tavelkim ne - ker zna bit pravi bacek), ker itak noče bit v vozičku prav dolgo, hodi tako da vsake 10 metrov na rit pade...skratka naš london je prestavljen za par let:))

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: London z enoletnico
2.5.2011 13:18:39   
Tanja55
najbolj pomemben podatek: kdaj nameravate it.

Veriga Travelodge, en je v blizini King's Crossa, cona 1.

morate vedet, da v UK najdrazje kar je je nastanitev in prevoz. Tko da pac poceni ne bo, za ugodne variante za poletje ste verjetno ze prepozni. Ce nacrtujete jesen, potem se pa da kaj najt. Sporoci kaj te zanima, cez poletje pa vem, da tudi en par obicajno oddaja stanovanja, medtem ko sta onadva v Sloveniji, tko da tud to bi bla opcija. Za vec info pa lahko se na stran/forum od slovenske STA pogledas...www.staljubljana.com/forum ali pa na fb- slovenci v Londonu, ce najdes da kdo oddaja kaj za kratek cas. Vcasih je to cenejse kot kakrsen koli hotel.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: London z enoletnico
2.5.2011 13:58:05   
lunka1
Nameravamo iti začetek avgusta, karte smo gledali od 4. 8. dalje za 4x noči...

(odgovor članu Tanja55)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: London z enoletnico
2.5.2011 14:05:17   
Dashenka
Hoteli v Londonu so po pravilu "zjahani" in prav nobena redkost ni, da za 300 funtov na noč pristaneš v umazani in razpadajoči luknji.

Zato jaz že mnogo let, ko potujem privat, ne spim več v londonskih hotelih, pač pa si rezerviramo apartma oz. stanovanje preko Friendly Rentals.

http://www.friendlyrentals.com/en/apartments/london/accommodation-224.htm



(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: London z enoletnico
2.5.2011 19:34:06   
al1*
Mi smo bili lani avgusta. spali smo v neposredni bližini Kings crossa. Hotel je bil čist, sobe ne ravno zelo velike in bohvekaj. Zajtrk angleški. Cena je bila okoli 100 funtov na noč/soba za 4 osebe. Rezervirali smo preko booking.com. 

_____________________________

lp


(odgovor članu Dashenka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: London z enoletnico
2.5.2011 20:42:05   
lunka1
al1* - mi daš link od hotela, prosim? ja, bo kar treba odšteti okoli 100 funtov, kar "izgleda" solidno je takoj taka cena...

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: London z enoletnico
2.5.2011 21:10:19   
al1*
Tu je link. Kot sem rekla - nam je ustrezal zaradi lege (bližina podzemne), sicer pa ni ravno kdovekaj, Hotel tudi nima dvigala.
Malo poglej po booking.com, je kar velika ponudba.


_____________________________

lp


(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: London z enoletnico
3.5.2011 19:38:51   
*daša*
mi hodimo sem in nam je super http://www.chelseaguesthouse.co.uk/index.php

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: London z enoletnico
3.5.2011 20:09:21   
lunka1
a1* - tale izgleda kar okej, ampak je zaseden...

daša - tega sem tudi gledala, ampak se mi zdi podzemna zelo daleč - 15 min peš... kako pa je s tole nadzemno železnico? a je to isti sistem kot podzemna?

(odgovor članu *daša*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: London z enoletnico
3.5.2011 20:27:06   
*daša*
ja podzemna je res malo daleč za it peš - ampak je pred hotelom avtobusna postaja in te bus (77 in 87 se mi zdi) en, dva, tri (če je res gužva traja 5 min) pripelje direkt pred vhod podzemne. Za podzemno in bus pa tako in tako velja ista karta. je pa na poti od hotela do postaje podzemne še en večji sainsbury`s in en malo manjši tesco (samopostrežbi), kjer si lahko kupiš kaj za pojest ali popit (npr. vodo) in so cene veliko nižje kot čisto v centru Londona. Drugače pa bus št. 87 pelje na Trafalgar square in se zvečer ali pa v soboto in nedeljo, ko ni gužve lahko kar tam usedeš na bus in te pripelje direktno pred hotel ali pa obratno.

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: London z enoletnico
3.5.2011 20:52:09   
lunka1
hmm, tega pa nisem vedela... no, saj ne vem ravno veliko o londonu user posted image

a mi lahko razložiš prosim tale sistem osyter kartic..

koliko potem recimo stanejo stvari v samopostrežnih trgovinah, če bi si recimo tam kupili toast in marmelado za zajtrk?

(odgovor članu *daša*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: London z enoletnico
4.5.2011 14:22:45   
*daša*
Glede oyster kartic - mi vedno vzamemo tedensko karto in se lahko z njo voziš 7 dni kolikor hočeš z busi, podzemno in DLR-jem. Lahko vzameš tudi 3 dnevno ali 1 dnevno ali pa si na oyster card naložiš toliko denarja, kot misliš, da ga boš porabil.

V samopostrežbah, ki niso direktno v centru, je hrana veliko bolj poceni, kot pa v centru. Točnih cen ne vem ampak niso veliko višje od teh v Sloveniji. 12 steklenič z vodo (0,5l) stane npr. 2 funta, medtem, ko v centru stane 1 steklenička med 1 in 2 funta. Mi si vedno kupimo vodo tam in si potem vsak dan s sabo vzamemo kolikor rabimo.  

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Macelj – Na hrbtu pošasti
photo
Učna pot je krožna, dolga 3,5 kilometra. Označena je s prikupno rumeno gobo in rumenimi puščicami. Na poti je 12 kontrol...
Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?