Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

ampak smo zdrzali...danes je prisel zelo hitro okrog 15h tako smo sli se skupaj na sprehod in pogledat poganjalce za mihaila v bc ...to kolo mu ni blo neki,se mi zdi da je se drobizek in se ni za to...traktor na pedala je bilo bolje ampak bomo se malo pocakali,ker nic ni blo ziher...itak planiramo poleti bit mal vec v bosni pa mu bomo za dvorisce kaka igrala kupili in bo siguo uzival...
spet kreg s TArjo....mo je rekla, da sem grda
....ampak sem prepričana,da bosta vidve to uspešno zvozili
vmes se še pogovarja tko da adijo spamec. Mislim da sem vsa nikakva zarad utrujenosti. Bi bilo fino danes mal počivat samo kaj ko me tolko opravil čaka.
en paket toasta sem založila sedaj me pa zanima a se da pohane šnite iz tega narest? Kaj misliš? No če se da bi še recept prosila pa čist podrobnega ker tega še nikol nisem delala
. hvala
.....šnite pa jaz delam samo iz navadnega kruha-hvala si me spomnila,da bi jih lahko naredila,ker mi je kruh ostal
isto spanje je blo,zaspala sta tesko zdaj se igrackanje...pri nas so tudi kamioncki ,avtocki da jih fura zakon...