|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2011
18.5.2011 6:41:08   
slonček1
Čestitke vsem za nosečnost. Tassika tebi pa še posebej! Sva dobile svoje sončke dobro leto in pol nazaj v razmaku parih dni.user posted image

V glavnem podarim majčko z napisom pridem novembra. Več tukaj: http://www.bolha.com/nosecniske-bluze/majcka-pridem-novembra-oglas384000905  (tukaj piše sicer cena, samo jo podarim). Ostale informacije pa na zs.

Uživajte v nosečnosti!

< Sporočilo je popravil slonček1 -- 18.5.2011 6:42:00 >

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
18.5.2011 7:46:18   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: cassy

IZVIRNO SPOROČILO: lananai Jst sem tudi hotla k njej, pa me je sestra hitro odvrnila, da nosečk ne jemljejo več, ker jih imajo preveč. Sem ji rekla, da nisem še noseča in me je zabila: "Ja, čez 3 tedne pa boste, ane?". Me je kar minilo, čeprav je baje G ful fajn. Se nisem hotla neki silit, če me nočejo. Zdej sem pa v Dobrni in zaenkrat ful zadovoljna.

lananai tudi jaz imam ginekologinjo v dobrni ;)

Hehe, mogoče se pa srečava kdaj. Čeprav zdaj na začetku tako redko naroča, da bo bolj težko zadet isti datum. Proti koncu bo baje bolj pogosto. user posted image

Sem mogla prit pred srečanjem še pogledat sem gor, če niste slučajno odpovedale in bom sama tam sedela. Hehehe! Komaj že čakam, da vas spoznam.

(odgovor članu cassy)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
18.5.2011 8:02:58   
lananai
eno ? za tiste, ki ste v drugo noseče - Zadnji teden me bolijo sramne kosti. user posted image V prvo so me to proti koncu nosečnosti, ko so se kosti raztegovale in pripravljale na porod. Zdaj pa že pred polovico? Sem včeri z eno prijateljico govorila in je rekla, da je njo isto - kak teden, potem pa ne več. Še katera, ki to čuti?

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
18.5.2011 8:14:30   
Natka23
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

eno ? za tiste, ki ste v drugo noseče - Zadnji teden me bolijo sramne kosti. user posted image V prvo so me to proti koncu nosečnosti, ko so se kosti raztegovale in pripravljale na porod. Zdaj pa že pred polovico? Sem včeri z eno prijateljico govorila in je rekla, da je njo isto - kak teden, potem pa ne več. Še katera, ki to čuti?

ja mene tudiuser posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
18.5.2011 8:35:06   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Mene zaenkrat še nič. Upam, da me ne bojo. Me že križ preveč matra.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
18.5.2011 8:44:30   
Edinka
Ojla, punce!

Se vam pridružujem med novemberkami.
Nekaj me zanima v zvezi z UZji. Kako je z njimi in kdaj naj bi nehali delati vaginalne UZje. Mene je zadnjič G presenetila, ker je rekla, da sva z vaginalnimi opravile do 20. tedna, ko mi pripada še eden. Poznam pa eno, ki so ji do 20. tedna vedno delali vaginalni UZ.

Kako je s tem? Odvisno od ginekologa, njegovih aparatur? Veste kaj mogoče?
Lepo se imejte in prijetno nosečnost!

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
18.5.2011 8:46:16   
tassika
IZVIRNO SPOROČILO: Jana73

Pozdrav
Tako je to, če za vikend manjkaš... 2 dni sem rabila, da sem vse prebrala!!! Ste pridne za pisat user posted image .

Ju3 pa hotel Prebold.... Upam, da najdem. Saj je kje kakšen smerokaz...Sončne špegle torej user posted image

NS sem imela 3.maja... pa mi G reče, da dobim datum za AC (no ta je sedaj 23.5. če se vnaša v seznam). No, rezultati AC bodo čez ~4 tedne, torej po 20.6.  Malo čudno veliko časa med pregledomauser posted image user posted image user posted image Redni 20. aprila, naslednji redni, ki naj bi po izračunu moral biti morfologija, pa po 20. juniju... 2 MESECA? Še katera takšen velik razmak? Mal čudno mi deluje... No, če je vse ok itak, da no problem user posted image

Lepo nosite!

Jana, to je recesija, jaz sem imela prvi pregled v 9t, potem NS ki jo plačas in včeraj pregled oz pogovorne urice, kjer so me zvagal in zmerili pritisk, pogledal je izvide in rekel, da se vidiva na morfologiji 12.7. se pravi čez 7t. Prvič sem imela preglede na 4-5t, zdaj pa tko, ma ja že vejo kaj delajo. Je rekel, če bo kaj narobe boste itak prišla.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Jana73)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
18.5.2011 8:49:12   
twiggi
meni je do sedaj skoz delala vaginalni UZ ( tudi včeraj ). navadni UZ sem imela samo na NS. vaginalnega delajo, da vidijo če je z materničnim vratom vse OK in če je prisotno kakšno vnetje. je pa zelo neprijeten poseg.

(odgovor članu Edinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
18.5.2011 8:56:41   
Edinka
IZVIRNO SPOROČILO: twiggi

meni je do sedaj skoz delala vaginalni UZ ( tudi včeraj ). navadni UZ sem imela samo na NS. vaginalnega delajo, da vidijo če je z materničnim vratom vse OK in če je prisotno kakšno vnetje. je pa zelo neprijeten poseg.

Uf, ja, poznam vaginalne. Po IVF si jih že sit in mi ne pridejo več do živega. :)
Se nisem pa navadnega nič branila, samo čudno mi je bilo, da sem rešena vaginalnih, če jih drugim nosečnicam še delajo pri 13. tednu.
Hvala za odgovor!

(odgovor članu twiggi)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
18.5.2011 9:40:35   
pedikerka
no da še jaz dodam, moj drugi pregled je zgledal tako, da so me stehtali, zmerili pritisk.. ginekologinja mi je v materinsko knjižico vpisala izvide krvi (sifilis, hep.B, krvno skupino), potem pa za minutko z navadnim UVjem pogledala samo če srček pri plodu bije. in sem naročena spet čez 4 tedne oz. 17.6 :) lepo se imejte :))

(odgovor članu Edinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
18.5.2011 9:49:33   
teodora75

IZVIRNO SPOROČILO: Edinka

IZVIRNO SPOROČILO: twiggi

Uf, ja, poznam vaginalne. Po IVF si jih že sit in mi ne pridejo več do živega. :)
Se nisem pa navadnega nič branila, samo čudno mi je bilo, da sem rešena vaginalnih, če jih drugim nosečnicam še delajo pri 13. tednu.
Hvala za odgovor!

Je pa res precej različno tole. Jaz pa sem imela vaginalnega nazadnje pred nosečnostjo. Potem pa samo 'povrhni' UZji, ki mi ga naredi na vsakem pregledu, tudi včeraj.

Datum za morgologijo 21.6.

Lep dan!

T.

(odgovor članu Edinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
18.5.2011 10:13:28   
3masha
Glede pogostosti pregledov - čisto odvisno. Moja G ima grozno veliko pacientk, je pač bolj priljubljena, in ogromno nosečnic:), tako da če je vse ok so pregledi tam na 6t nekje.
Pri hčerki sem imela preglede "kar naprej" zaradi težav...

Vaginalni UZ ali pa navaden UZ: vaginalni za potrditev nosečnosti oz. prvi pregled, potem pa še enkrat kasneje za meritev MV. To je navadno. Spet pa če so kakšne težave, imaš večkrat...pri hčerki sem imela skoraj ene 10x mislim da. Če štejem seveda preglede na urgenci zraven.

Ljubljančanke - se da kateri v soboto dopoldan dobiti v BTC-ju? Jaz grem malo pogledat (že takoj ob 9ih bom tam ker sem bolj zgodnja pticauser posted image ) če bo kaj pametnega s popusti, ker imajo ta Festival nakupov in zabave. Bo gužva, zagotovo, ampak vseeno. Mojadva gresta k tašči za vikend (jaz pa trgovine + učit se). Zagotovo grem v BC malo pofirbcat.

(odgovor članu teodora75)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
18.5.2011 11:23:20   
_tina_
živjo!
se vam še jaz pridružim, do sedaj sem vas samo brala, pa sm se odločila da vam malo pišem:) PDP imam 11.11. sem iz okolice jesenic in stara sem 21let :)
lep pozdrav in lepouser posted image user posted image

(odgovor članu 3masha)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
18.5.2011 11:33:05   
_perla_
user posted image
user posted image

PDP,
nick
, starost, število user posted image , število user posted image ,

naslednji pregled, NS, AC, morfologija, kraj

27.10.
jagodaaa, 25 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 13.6., Novo mesto user posted image

30.10.
anilu, 2 user posted image , 1 user posted image , Velenje user posted image
m_nova, 32 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Celje user posted image
Sončna30, 31 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 16.5., 23.5., okolica Celja user posted image

31.10.
pingi, 31 let, 3 user posted image , 2 user posted image , 15.6., okolica Lj. user posted image
cassy, 26 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 10.5., Maribor user posted image
lananai, 30 let, 4 user posted image , 1 user posted image , 15.6., Savinjska user posted image
Klara-1, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 1.6., Gorenjska user posted image

1. 11.
lollypop, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 26.5., Gorenjska user posted image
polonal99, 3 user posted image

2. 11.
Itkica, 31 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 11.5., Primorska
 teodora75, 36 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 21.6., Ljubljana user posted image

3. 11.
_perla_, 1 user posted image , 0 user posted image , 1.6., Štajerska user posted image
bey86, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Primorska user posted image
Jana73, 38 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 23.5., Štajerska user posted image
mary003, 23 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 30.5., Ljubljana user posted image

4. 11.
  panda22, 2 user posted image , 1 user posted image
cebelica29, 29 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 16.5., Maribor user posted image

5. 11
.
3masha, 25 let, 3 user posted image , 1 user posted image , 26.5.  user posted image
petrusk, 19.5., user posted image
smrketa24, 27 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 23.6., Ljubljana user posted image

6.11.
Rakica7, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 17.5., Ljubljana user posted image
smeška83, 27 let, 1 , 0 , Gorenjska user posted image
MalinaNina, 26 let, 1 , 0 , 16.5., Gorenjska  user posted image

7.11.
Cari, 32 let, 3 user posted image , 1 user posted image , 3.6., okolica Kranja user posted image
soncnica1985, 26 let, 1 user posted image (user posted image user posted image ), 0 user posted image Kranj user posted image user posted image
binchy2011, 34 let, 2 , 1 , 10.6., Štajerska user posted image

8.11.
Sarchi, 2 user posted image , 1 user posted image , 16.5.,  user posted image
diamantina, 25 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 26.5., Štajerska user posted image
amarnat, 28 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 6.6., Mariborsko okrožje user posted image

punsha, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 13.5., Gorenjska user posted image   user posted image
mavrica24, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image okolica Ljubljane user posted image

9.11.
živetijelepo, 35 let, 1 user posted image , 0 user posted image  user posted image
indijana, 23 let, 1 , 0 , Velenje

10.11.

lakaya, 34 let, 3 user posted image , 2 user posted image , 9.6., Gorenjska user posted image
voxaja, 25 let, 2  , 1  , 25.5., Posavje 

11.11.
spominčica, 34 let, 2 user posted image , 0 user posted image , 6.6., Gorenjska  user posted image
Natka23, 26 let, 2 , 1 , 25.5., Šmartno ob Paki
pedikerka, 23 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 17.6., Ljubljana - Celje user posted image user posted image
twiggi, 25 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 14.6., Maribor  user posted image
Maja_V., 33 let, 1 , 0 , 3.6., Štajerska user posted image
_tina_, 21 let, okolica Jesenic

12.11.
Subsonica, 2 user posted image , 1 user posted image
Kamca, 23 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 31.5. user posted image
amalija81, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 18.5., Savinjska user posted image

13.11.
buši1980, 30 let, 3  user posted image , 2 user posted image , 23.5., user posted image   user posted image

14.11.
hypo77, 2 user posted image , 1 user posted image , 16.5.  user posted image

15.11.
miskica1983, 27 let, 1  user posted image , 0  user posted image , 12.5., Ljubljana  user posted image user posted image

16.11.
17.11.
Tjasa27, 2 user posted image , 1 user posted image 3.6. user posted image

18.11.
tassika, user posted image , 1 user posted image , 12.7.  user posted image
miša*, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Ptuj user posted image user posted image

19.11.
lean, 2 user posted image , 1 user posted image , 6.6., okolica MS user posted image
vesna91, 2 , 1 , 18.5.,   

20.11.
Zojatisa, 28 let, 20.5., 9.5., Prebold user posted image
hopsala, 21 let, 3.6., 16.5., Zasavje user posted image

21.11.
panela, 29 let, 1 user posted image , 0 user posted image
Spetmami, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 15.6.  user posted image
natka28, 30 let, 5 user posted image , 1 user posted image , 24.5., Prlekija user posted image

22.11.
frizerka22, 35 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 16.5., 10.5., Domžale user posted image

23.11.
Chi_Pita, 25 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Primorska user posted image
mimsi, 28 let, 2 , 1 , 17.5., 16.5, Kamnik  user posted image user posted image

24.11.
melona27, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 8.6., 19.5., Ljubljana user posted image user posted image
scarlett_, 2 user posted image , 1 user posted image18.5., Ljubljana user posted image
nenka7, 33 let, 2 user posted image , 1 user posted image 9.5.  user posted image

25.11.
26.11.
vodnarka22, 22 let, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica Logatca
Mala Lučka, 31 let, 3 user posted image , 0 user posted image , 26.5., 18.5., Primorska user posted image
moni23, 1 user posted image , 0 user posted image , 31.5., 11.5.  user posted image

27.11.
candi, 1 user posted image , 0 user posted image , user posted image
nokiamb, 2 user posted image , 1 user posted image
metulj80, 1 , 0 , 10.5., 17.5., Kranj user posted image
nepovemše, 2 user posted image , 1 user posted image , 20.6. user posted image
nejanejc, 2 user posted image , 1 user posted image , 20.6., 17.5., Kranj user posted image

28.11.
Ančica21, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image   user posted image
joel, 33 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Celje
a.afrodita, 5 user posted image , 2 user posted image , 16.5. user posted image
baby kiss, 24 let, 3 user posted image , 0 user posted image , 2.6., 27.5., Trbovlje user posted image

29.11.
30.11.
x.11.

tanja22, 26 let, 2 user posted image , 1 user posted image Gorenjska
stella86, 1 user posted image , 0 user posted image   user posted image
Edinka user posted image

SKUPAJ NAS JE user posted image : 79
NOSEČKE Z DVOJČKI user posted image user posted image : 1 (soncnica1985)

Z NAMI SO POT ZAČELE:
user posted image Medea10 user posted image
user posted image coccinella user posted image
user posted image razgrajačka user posted image
user posted image frnikola982 user posted image
user posted image jernejav user posted image
user posted image ency user posted image
user posted image Anonimna user posted image

user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
      - nosečnica.si                             - babybook.si
          - noseča.com                             - pregnancy.org
    - bibaleze.si                               - bambino.si
                     - mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
   OTROŠKA IMENA
   ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
18.5.2011 12:11:58   
lean
Dan

vsakič ko pridem pogledat kaj je novega, nas je več user posted image .Spet bo vse nosečouser posted image

tassika jaz tudi mislim, da to ni slab rezultat, sicer jaz sem imela nad 10000 pa mi je G rekla, da je to dobro. Se pa zelo upošteva tvoja starost, no saj to itak veš, ma ne sekiraj se sigurno bo vse dobro. user posted image

Glede vaginalnega UZ tokrat ga nisem imela, mi je že delala zgoraj, pri prvi noseč. pa sem imela samo enkrat vaginalnega, ko mi je potrdila nosečnost. Sem pa tud jaz zdaj bolj poredko naročena, zdaj bom imela šele drugega potem pa bo verjetno že morfologija. Mi je pa super to, saj če bo kaj narobe, čutiš že kakšne bolečine pa pač greš prej.

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
18.5.2011 12:39:11   
frizerka22
dobrodosla tina!
masha ali pa kaksna druga-jaz bi sla rade volje kdaj na kaksen cvek,pa da spoznam se kaksno. mi je zelo zal ampak zadnjic nisem utegnila. sem probala poslat svojo telefonsko pod zs, pa mi ne gre cez. to soboto sem prosta pop. in potem celo nedeljo-ce kateri odgovarja naj mi sporoci.

mamice-crklajte se !!!

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
18.5.2011 13:43:17   
Natka23
OJ!

DOBRODOŠLE NOVEuser posted image user posted image user posted image user posted image

srečanje Savinjčanjk jah smo fejst punce a neuser posted image user posted image Beseda je tekla o vsem,upam da Zojatisa in Hopsala nista kaj jezni, ker smo me mamice z že enim otročekom malo bile bolj glasne in da vas niso naše izkušnje prestrašileuser posted image

(odgovor članu frizerka22)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
18.5.2011 14:24:25   
smrketa24

Ojla, punce!

Nekaj me zanima v zvezi z UZji. Kako je z njimi in kdaj naj bi nehali delati vaginalne UZje. Mene je zadnjič G presenetila, ker je rekla, da sva z vaginalnimi opravile do 20. tedna, ko mi pripada še eden. Poznam pa eno, ki so ji do 20. tedna vedno delali vaginalni UZ.

Meni je v prvi N naredila samo 1 vaginalni UZ in sicer potrditev nosečnosti. Potem so bili pa čez trebuh. Mi je pa še malo pred porodom naredila vaginalni pregled, če sem že kaj odprta. In to je bilo to. Sedaj bo pa isto.

(odgovor članu Edinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
18.5.2011 14:35:34   
punsha

IZVIRNO SPOROČILO: Jana73

IZVIRNO SPOROČILO: amarnat

IZVIRNO SPOROČILO: miša*

miva pa sva včeraj veselo novico obesila na veliki zvonuser posted image   zdaj pa vejo vsi domači.Morem povedat da je bilo kar veliko presenečenjeuser posted image user posted image .Ko sva povedala najinim otrokom,pa sva se malo zamislilauser posted image user posted image user posted image (stara sta 18 in 12 let) ,,tamali,, je reko:mami meni se je to že pred enim mescom zdelo in sem vsem sošolcom povedal da bomo dobili dojenčka..... tavlki pa:hja... na to se pije!!!!!user posted image user posted image user posted image
hmmmmm....pa saj še nisma tak stara.... samo najini otroci niso več maliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

miša, 18 let ti pa 32... sem pravilno izračunala, da si bila stara 14?  Kapo dol!

Uhu...hm... a potem je v seznamu naroben podatek - napisan je 1user posted image od prej...

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu Jana73)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
18.5.2011 14:41:12   
punsha

Ojla, punce!

Zakaj pa bi imela vaginalni UZ? Vedno govorijo da čim manj brskanja tam spodaj, tem bolje. Ja, okoli 20t, preverijo (nekateri) maternični vrat. Drugače pa delajo UZ preko trebuha. Na začetku pa za potrditev nosečnosti. ok, nekaterim na začetku malo večkrat, če je pregled še zgodaj, ali pa če imajo malo več zaloge, da se preko trebuha ne vidi vredu (ma sem sedaj napisala čisto po domače user posted image ). Saj razumeš ane user posted image . V glavnem spodaj pustite stvari čim bolj pri miru user posted image

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu Edinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
18.5.2011 17:44:25   
Zojatisa
Res je bilo super in upam da se kmal spet vidimo ja res smo se pogovarjale o vsem ni da ni.
Niti slučajno da bi zamerila saj to je fajn da ti takole kdo kaj pove in to iz svojih izkušenj.
SUPER JE BLO; PA ME SMO TUD ZELO SUPER FAJNE!!!

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
18.5.2011 17:52:49   
Klara-1
Živjo nosečke. Vsak dan nas je več, zares lepo.

Jaz pa imam srečo user posted image . Sem šla danes nazaj k osebni zdravnici, ker me non stop lula tišči in potem samo par kapljic. jasno je vse vneto. je klicala v porodnišnico in se posvetovala z dežurnim G in je rekel dami lahko antibiotike predpiše, tako da zdaj na 8 ur en tablet. user posted image Men pa kar solze tečejo od skrbi da ta infekcija lahko kaj vpliva na deteceuser posted image .

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
18.5.2011 19:44:56   
frizerka22
lepo pozdravljene!
men je pa dr. danes ugotovil astmo (baje je pr nosečnicah kr pogosta?),pa mi je predpisal zdravila.user posted image
za zgago mi je rekel da samo RUPURUT in čist nič drugega!!!
kako pa ve? a ve kaj vzamete za glavobol npr.?

pa smo se en dan bližje poroduuser posted image

(odgovor članu Klara-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
18.5.2011 20:05:44   
pedikerka
uff mene tudi že dva dni tako matrata zgaga in glavoboli da adijo, sem za nikamor res.. do zdej je blo vse kul, zdej pa puf.. ste pisale da je proti glavobolu fino donat pit, ga pijem pa mi nič kaj ne pomaga.. drugače mi je pa ginekologinja rekla, da je zdej fino da ne jem več elevita ampak femibion 2, tak da sem si ga nabavla :) lepo se imejte in božajte bušije, moj je zdej že krrr opazen, jupii :) hihi :))))

(odgovor članu frizerka22)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
18.5.2011 20:35:58   
lollypop
ojla nosečke user posted image

super, vidim da se kar družite že med sabo user posted image upam, da se bomo gorenjke tud kaj uspele dobit na kakšnem čveku, da se spoznamo, pa da bomo potem lahko kdaj pa kdaj skupaj vozičkale user posted image

vaginalni UZ
je meni delala samo prvič, ko je potrdila nosečnost... enako je bilo tudi v prvi user posted image baje, da ravno zato kot je ena rekla, se takrat čez trebuh še ne vidi, potem pa je bolje da se čim manj brska tam spodaj user posted image no seveda, razen če je to pač potrebno, potem pač ne gr drugače...

glavobol: mene je ene 14 dni nazaj bolela glava ene tri dni skupaj, ampak to tako močno da se ne spomnim da bi me že kdaj tako zelo user posted image sem pa potem vzela lekadol (baje da se lekadol lahko vzame) in potem je popustilo...

preglede pa imam jaz na 4 oz. 5 tednov zdaj, ko sem imela še NS vmes.. prvič je bilo enako... komaj čakam drug teden, ko ga imam spet, pa upam da mi bo delala UZ da vidimo našega škratka user posted image no sicer ga pa zdaj večkrat poslušam tudi z AS user posted image je tako lepo slišat srček... še malo pa bomo začutile tudi že prve gibe.... user posted image

pa seveda dobrodošla tina user posted image user posted image lepo in mirno nosečnost ti želim

Carpe diem

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Barvanje las v nosečnosti – da ali ne?
Ali si nosečka lahko barva lase? So kemikalije v barvah za lase škodljive za plod? Je res bolje, da barvanje las preloži...

vrtec
ninola

Ali ste dobili vrtec ali boste situacijo rešili kako drugače? Kako? Otrok bo,...

pri starih starših (43%)

pri prijateljici (0%)

v zasebnem vrtcu (19%)

drugje (38%)

Število vseh glasov: 58

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!