|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Hoja (dobesedno) v vrtec
7.6.2011 9:47:25   
dreamhorse
se podpišem pod pelin. Predvsem pa otroka prej zbujat... pustit mu, da se prebudi,...
Pa bo tudi v vrtcu vse drugače..

(odgovor članu betty.ford)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Hoja (dobesedno) v vrtec
7.6.2011 10:24:29   
manna
Tud jaz se strinjam s pelin. Zakaj tako pozno vstaneta da je treba toliko hiteti? Midve vstajava toliko prej, da lahko še malo posedi na kavču, malo počeblja z mano, včasih tudi popije deci mleka. Potem se oblečemo, počasi seveda, da sama izbere katero majčko..itd. Nato gremo. Ko pridemo pred vrtec, jo dam samo ven iz avta in ona ponosno odkoraka notri, jaz pa za njo. Potem v garderobi poišče svoje copate, si jih proba obut...itd. Potem jo polupčkam, nato gre notri, sama, peš, v objem vzgojiteljice. Takega počasnega jutra ne zamenjam za nič, če bi morala hiteti in jo na hitro dati iz rok, bi mi bilo cel dopoldne v službi žal..
Drugač pa pri nas v vrtcu tudi zelooo radi vidijo, da otrok sam pride, sam hodi, se sam proba obut, oblečt (tud če traja dlje), ..ne zato ker bi bilo tako nujno da so čimprej samostojni, pač pa zato da se učijo da zmorejo, da se jih ne obravnava kot dojenčke še pri 3 in več letih...

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Hoja (dobesedno) v vrtec
14.6.2011 9:27:03   
koala
Glede nošenja, moj se pri tej starosti ni več pustil nosit. Je pa res da sva do zdaj samo 1x hitela v vrtec, ker sva zaspala... Drugače pa se zbuja zeloooo zgodaj (beri 5.30) čeprav bi lahko mirno spal do 7-mih.

Jaz bi ga zbujala prej ker imam sama dan čisto pokvarjen ko moram na ho-ruk začet dan.

Reakcija vzgojiteljie pa mi ni bila všeč.

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Hoja (dobesedno) v vrtec
3.7.2011 8:37:38   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Jaz sem zjutraj hitreje, če jo dvignem v naročje in jo nesem čez cesto do vrtca. Kadar imamo več časa, gre seveda peš, ampak ona bi se vseeno nosila.user posted image Ne vidim v tem nobenega problema, pa bo stara julija 3 leta. Malo jih je pa še fajn požulit, preden gredo v vrtec, no. Jaz ji do vrtca potem še par lubčkov stisnem. user posted image



predvsem to,...
če želi sam hoditi , mi reče "mami dol"
pa je star 2leti 4mes

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Hoja (dobesedno) v vrtec
3.7.2011 8:44:55   
črticaa
mi vstanemo ob 7ih potem pa nekje ob 7.30 štartamo za vrtec,..kolo ali avto

kadar pa jaz zjutraj delam (ob 6.00) je malo drugače
jaz  vstanem, vse zrihtam, še spečega zrihtam za vrtec (saj se noče zbuditi), ga vzamem v naročje, in peljem v vrtec in ponavadi tudi v naročju (kljub 16 KG in visokim petam) odnesem do dežurne skupine.
sicer mu je takrat vedno malo težje,..več joka in oklepov

ampak se mi zdi to normalno,...če bi bila pa to vsakodnevna rutina, bi se pa tudi že sam navadil in bi začel vstajati ob 5.30.

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Hoja (dobesedno) v vrtec
9.7.2011 15:09:37   
Ninjazbec
Mi pa skoraj vedno vstanemo približno skupaj, ko sem hodila v službo sem jaz vstala malo prej, da sem se v miru stuširala. Drugače pa naša dvoletnica vedno nekaj poje za zajtrk, tačas se jaz do konca napravim in potem gremo. Že odkar je dobro shodila gremo od avta do vrat peš in ji to prav paše, zdaj sploh, ko mora levo pa desno pogledat, pa skozi okno prijateljčkom pomaha,... In potem noter v hodniku se sama obuje, vzgojiteljice jih pa vedno čakajo v učilnici, le če so slučajno na hodniku, gre otrok z njimi v sobo, drugače pa lepo potrkamo, odpremo vrata in gre punčka sama noter. Od začetka se je tam pri vratih videlo, ali bo šla stežka v družbo, vedno je pogledala kdo je že noter in če se je čutila varno je šla in se ni niti ozrla. Morda smo v celotnem času trikrat morale počakat, da se je še stisnila k meni in potem šla naprej. No zdaj ko sem na porodniški se pa včasih tudi skupaj kar peš odpravimo do vrtca, kar zna včasih trajat tudi pol ure, ampak zdaj imamo čas... Vsekakor pa ne bi bilo dobro, če bi jo 10 min pred odhodom šele pokonci vrgla, ker naša je tečna še cel popoldan, če jo ob popoldanskem počitku zbudimo preden se sama hoče. Sem pa tudi videla, ko je enkrat tatko punčko prinesel v hodnik iz avta in je imela še domače copatke obute, tako da se jim očitno ni uspelo niti obuti v čevlje user posted image . Komentar vzgojiteljice pa ni bil na mestu in bi zadevo morala drugače speljati.

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





So edinci srečni ali razvajeni?
So edinci res osamljeni in razvajeni? Britanski znanstveniki trdijo nasprotno.
Kdo so otroci, ki nimajo alergij in niso b...
Večina se nas z veseljem spominja odraščanja, pri katerem je bilo igranje v blatu in pesku vsakdanja dejavnost in pogost...




Kam odložite rabljena oblačila?
klara1984

Kam odlagate rabljena oblačila?

kontejner za oblačila (25%)

karitas (5%)

rdeči križ (5%)

dam med druge odpadke v kontejner (9%)

podarim znancem,prijateljem (41%)

porabim doma za krpe (14%)


Število vseh glasov: 91

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!