|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del
13.6.2011 15:00:18   
pika.po
Oooooooooooooooo danes je D day, naša miši dihaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No saj zdajle verjetno že carta svoje medike! user posted image user posted image user posted image

Uf, dons se bom mogla pa skoz švercat in kukat, kdaj bodo novičke user posted image

Pri nas pa novičk ni user posted image   user posted image me dobnesedno jebe v glavo. Kljub jemanju hormončkov je ni in ni pravi čas. Bi mogla najkasneje včeraj priti po vseh predpisih. Pa nič. Ne vem, a mi hočjo uni gor kaj povedat user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
13.6.2011 15:16:03   
hermy1
Matr no..a bomo kej izvedle, al kaj user posted image user posted image user posted image ??? Jest mam pivo že na hladnem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

Pika.po...a če štiri dni zamudi, bo še ok??? Men je tolk (po hormončkih, ko naj bi bla tud točna)...tko, da bo teb tud verjetn!! To s***je no user posted image user posted image user posted image !!! Držim pesti, da pride hitruser posted image user posted image user posted image user posted image

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
13.6.2011 15:20:56   
tisa116
Čakamo, pa čakamo......dobr da mi je ostal radler in šampanjec od praznovanja.......
2 medike.....IIIII, me matra kakšna imena je dala nasa Miši......user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
13.6.2011 15:25:03   
sonya1
A katera kaj ve, kaj se dogaja z Miši in medikami ?  Jest sem že čist zmatrana od tega čakanjauser posted image
Pa saj je menda vse v redu, mi ČAAKAAAAMOOOOO NA PRAZNOVANJE user posted image

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
13.6.2011 15:26:34   
pika.po
Haha kako smo na trnih vse user posted image Sploh delat ne morem, pa imam ravno danes mučo velik za naredit. user posted image user posted image user posted image

Hermy kar se pa moje tečke tiče je pa tako. Ata mi je ravno zaradi tega da mi jo prej sproži, dal hormončke papcat. Ona pa nič. Ker hec je v tem, da bi se mogla 2. dan M začet špikat in če zelooooooo hitro odreagiram je punkcija 12 dan, če pa ne pa... user posted image In bi moral biti transfer do konca meseca, ker grejo potem na en simpozij. Tak da.... Nič kaj dobro mi ne kaže...

Te malo objemčkam, če je pri tebi minus še vedno mnus. Ali je pač bilo prezgodaj? Še vedno pestkam. user posted image user posted image user posted image Drugače bo pa naslednjič, itak user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
13.6.2011 15:39:12   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: pika.po

Hermy kar se pa moje tečke tiče je pa tako. Ata mi je ravno zaradi tega da mi jo prej sproži, dal hormončke papcat. Ona pa nič. Ker hec je v tem, da bi se mogla 2. dan M začet špikat in če zelooooooo hitro odreagiram je punkcija 12 dan, če pa ne pa... user posted image In bi moral biti transfer do konca meseca, ker grejo potem na en simpozij. Tak da.... Nič kaj dobro mi ne kaže...

Te malo objemčkam, če je pri tebi minus še vedno mnus. Ali je pač bilo prezgodaj? Še vedno pestkam. user posted image user posted image user posted image Drugače bo pa naslednjič, itak user posted image

Ti packa ti, no user posted image user posted image user posted image !!! Vem, kako je, ko jo čakaš...jest sem jo tud štiri dni, sem mogla bit "usklajena" user posted image !!

Kako te dni paše objemček...res hvalauser posted image user posted image user posted image !!
Jutri bo drugi test in potem bo sigurno...karkoli že user posted image !!!

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
13.6.2011 17:05:54   
lana08
Iiiiiii Miši čestitkeeeee, kako lepi imeni princesk user posted image user posted image user posted image .

K. in L. bosta imela veliko izbire user posted image

< Sporočilo je popravil lana08 -- 13.6.2011 17:09:47 >

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
13.6.2011 17:19:21   
srečica17
Lana a ti kej veš kar mi ne vemo?????

Jaz bi tud vedla......kako je z našo mismis......pa medikama......user posted image user posted image user posted image

Hermy držim pestke, da bo jutri plusekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
13.6.2011 17:20:54   
hermy1
Še tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Iskrene čestitke MAMICA IN OČKA
!!!

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
13.6.2011 17:20:57   
sonček33
Lana, povej še nam. Jaz sem tako nestrpna.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
13.6.2011 17:25:12   
KT
a lahko še nam kdo pove - please, somebody, anybody, please, prosim, prosim

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
13.6.2011 17:28:52   
mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: lana08

Iiiiiii Miši čestitkeeeee, kako lepi imeni princesk user posted image user posted image user posted image .

K. in L. bosta imela veliko izbire user posted image

a bi mogoče povedala še ostalim ki bomo glihkar zaradi pomanjkanja kisika sprejete na urgenco????  
user posted image

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
13.6.2011 17:30:53   
lana08
Miši ima Brino in Zarjouser posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
13.6.2011 17:32:30   
KT
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  imamo jih, imamo jih, Brino in Zarjo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Pišuka sem mislila, da bom šla kar jaz rodit user posted image

Mami drži se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in hitro okrevanje!

< Sporočilo je popravil KT -- 13.6.2011 17:34:06 >

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
13.6.2011 17:40:19   
Tanja_Jes
Neizmerno, neizmerno, neizmerno vesela za novo družinico!!!! Jokam od sreče!!!! Zarja in Brina dobrodošli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image miljon lubčkov od tete Tanje

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
13.6.2011 17:43:39   
srečica17
Da ne bo dons poplava kle.....k vse jokamo.......
Ampak a ni lepo, ko se joka od srečeuser posted image

Mismis........Brina in Zarja.........in seveda očka in malih princesk......Čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
13.6.2011 17:45:33   
mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: KT

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  imamo jih, imamo jih, Brino in Zarjo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Pišuka sem mislila, da bom šla kar jaz rodit user posted image

Mami drži se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in hitro okrevanje!

no končno da se kdo spomni na nas  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image    ...čudovita imena za čudoviti deklici, mamica in očka čestitke... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
13.6.2011 17:49:28   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: sonya1
KT, ja verjamem, da je bilo potovanj z letalom sedaj počasi dovolj. Kako bo na konec koncev vse hitro minilo. Če se ne motim, so tebi tudi napovedali carski rez? Zakaj pa to ? A že imaš datum a boš tako skrivnostna kot Miši ?

A veš, da še ne vem, ker mi še niso dali datuma. Odločitev za CR je padla predvsem zaradi prvega poroda, ko ..... bom skrajšala in kdaj drugič povedala celo zgodbo, ko ne bo toliko user posted image  čakalo na porod. Skratka, medenične kosti se mi nikakor niso premaknile in naredile prostor za vaginalni porod. Po ca. 10 urah intenzivnih popadkov, je maternični vrat ostal tesno zaprt, odpirala se nisem in odločili so se za CR. Narava mi v prvo ni pomagala in sem do konca nosila svoje hlače, tako kot zdaj, trebuh pa se mi zdi, da imam takoj pod vratom user posted image  

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
13.6.2011 17:54:30   
srečica17
KT koliko pred rokom pa se ponavadi odločijo za tak "načrtovan" CR????
Tudi jaz sem imela v prvo CR.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
13.6.2011 18:00:48   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: srečica17

KT koliko pred rokom pa se ponavadi odločijo za tak "načrtovan" CR????
Tudi jaz sem imela v prvo CR.

V 36 tednu imam "priprave na CR" (kaj naj bi to bilo - who knowsuser posted image ) Skratka takrat ti tudi določijo datum (razen, če ne nosiš na primer dvojčkov, potem ti datum določijo že prej).  

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
13.6.2011 18:07:37   
Hope2
 Mamica in ati Mismis čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image malima princeskama pa veliko zdravja in lepih trenutkov s staršema. Lepo se cartajteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
13.6.2011 18:10:25   
hermy1

(kaj naj bi to bilo - who knowsuser posted image ) Skratka takrat ti tudi določijo datum (razen, če ne nosiš na primer dvojčkov, potem ti datum določijo že prej).  

Vzamejo kri,če bi jo slučajno rabil (en dan prej so men?)....naredijo EKG in pregleda te internist, pregleda te en ginekolog, ki naredi UZ in se mal pogovori s teboj in pogleda v koledar in reče, ta datum vam je všeč, a ne user posted image ??? No, jest sem jih prinesla okrog in rodila kot perla...sicer bi si zdej težko tko kmal privoščila še eno nosečnost user posted image ,...močno upam.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
13.6.2011 18:18:36   
sonya1
Miši, Miškolin, Brina in Zarja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Joj, kako hitro gre časuser posted image  Se še spomnim, ko smo z Miši čakale test, zdaj sta pa že tukajuser posted image user posted image

A kdo kaj več ve, kako sta pupi veliki, a rabita kaj tople posteljice, je Miši v redu prenesla?

Čeeessstiiiiiiitam očiju, mamici in vsem tetam na RR user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
13.6.2011 18:21:37   
sonya1

IZVIRNO SPOROČILO: sonya1
KT, ja verjamem, da je bilo potovanj z letalom sedaj počasi dovolj. Kako bo na konec koncev vse hitro minilo. Če se ne motim, so tebi tudi napovedali carski rez? Zakaj pa to ? A že imaš datum a boš tako skrivnostna kot Miši ?

A veš, da še ne vem, ker mi še niso dali datuma. Odločitev za CR je padla predvsem zaradi prvega poroda, ko ..... bom skrajšala in kdaj drugič povedala celo zgodbo, ko ne bo toliko user posted image  čakalo na porod. Skratka, medenične kosti se mi nikakor niso premaknile in naredile prostor za vaginalni porod. Po ca. 10 urah intenzivnih popadkov, je maternični vrat ostal tesno zaprt, odpirala se nisem in odločili so se za CR. Narava mi v prvo ni pomagala in sem do konca nosila svoje hlače, tako kot zdaj, trebuh pa se mi zdi, da imam takoj pod vratom user posted image  

Vidiš, tega se sedaj po novem bojijo pri meni. Zaradi let in konstitucije (42 let in tekačica na dolge proge), pa prvi otrok, pa se jim dozdeva, da se pri meni ne bo v predelu medenice nič kaj dosti premaknilo. Ampak, da se bodo odločili šele ob poroduuser posted image .  To pa je najbrž sranje, da te čist zmatrajo, ko si pa že čist ubogi, pa carski rez. Pa imaš, kot bi prenesel dva poroda naenkratuser posted image

< Sporočilo je popravil sonya1 -- 13.6.2011 18:22:15 >

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
13.6.2011 18:23:35   
sonya1
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

(kaj naj bi to bilo - who knowsuser posted image ) Skratka takrat ti tudi določijo datum (razen, če ne nosiš na primer dvojčkov, potem ti datum določijo že prej).  

Vzamejo kri,če bi jo slučajno rabil (en dan prej so men?)....naredijo EKG in pregleda te internist, pregleda te en ginekolog, ki naredi UZ in se mal pogovori s teboj in pogleda v koledar in reče, ta datum vam je všeč, a ne user posted image ??? No, jest sem jih prinesla okrog in rodila kot perla...sicer bi si zdej težko tko kmal privoščila še eno nosečnost user posted image ,...močno upam.

Hermy, nismo še obupale. Dokler ni user posted image , je še upanje. Jutri boš ponovila, kajne ?  Držimo pesti še do jutri in upamo na najboljšeuser posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?