|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
2.6.2011 21:24:46   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: andreja83

Ninocka in mala upam,

da čim hitro dobita pošto za nov postopek.

Jst pa punce drug teden v petek na uz user posted image user posted image komaj čakam in upam da bi blo za prenos zarodka kar hitro!! Najbolj pa upam da najin borčkek uspešno prestane odmrznitev, da ga bi lahk grela 9 mesecev. Preveč se ne upam veselit, da ne bi bila spet tolk razočarana user posted image

super, da že greš v postopek user posted image user posted image user posted image user posted image . In nič ne skrbi, ta pingvinček je zmagovalni!

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
2.6.2011 22:07:40   
ninocka26
IZVIRNO SPOROČILO: september1

ninocka26 eno vprasanje.a si tudi za prvega otrocka bila na umetni?in ce si bila kako je zdaj izgledal razgovor za 2 postopek.si mela kake preiskave...hvala ti za odgovore.

September ti ne znam nič svetovati, ker midva nimava še nobenega otročka. Samo po zdravi pameti ti naj ne bi delali nobenih preiskav, če sta bila že za prvega na umetni. Po mojem vaju bodo uvrstili na seznam in to bo to.

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
3.6.2011 10:14:43   
miklarom
september1 - ojla, user posted image za vašega malega navihančka, super da greš spet v postopek, je pa takole to narejeno, ne rabiš delati nobenih preiskav več za naslednji postopek, na razgovoru te bodo dali samo na seznam čakalne dobe in ko dobiš pošto štartaš, edino mogoče bosta morala dati še enkrat oba kri, tako kot midva sedaj, drugih preiskav pa ni.

beba75 - še tukajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , vse čestitke

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

Neposredna povezava do sporočila: 2378
3.6.2011 22:12:58   
september1
ninocka oprosti sem malo pomesala stvari. miklarom tebi pa hvala za odgovor.mislim nate in da v bodo preiskave obrodile sadove.

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
3.6.2011 23:06:15   
pikachu
O september že po drugega otročka gresta joj kako mine čas, želim vama da prideta čimprej na vrsto. Bi pa te vprašala zdaj ko maš razgovor septembra moreš met zraven že nove napotnice ali pa jih prineseš takrat ko začneš s postopkom ?

< Sporočilo je popravil pikachu -- 3.6.2011 23:11:23 >

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Neposredna povezava do sporočila: 2380
4.6.2011 10:19:35   
latka
andreja83, držim pesti, da boš čim prej prišla do ET in da zarodek preživi odmrznitev!user posted image user posted image
Estrofem se uporablja, da se pripravi sluznica na ET če prav razumem?Potem je možno, da bom jaz tudi imela tak postopek z zamrznjenčkom, glede na to, da imam PCO in nimam rednih M niti O?user posted image

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
5.6.2011 10:17:12   
september1
pikachu hvala.v roku 5-7 dni od dneva ko klices in ko dobis datum moras po posti poslat napotnico.partner jo pa lahko potem s seboj prinese.poves ji mail in tam ti pise naslov kam posljes in datum kdaj mas razgovor.

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
7.6.2011 8:29:06   
andreja83
Živijo vsem,

ja latka tk sm tud jst razumela, da se za v ta namen je estrofem, za pripravo sluznice na et. Zdej pa čakam ta petek, da zvem kak pa kaj. Trebuh pa res boli tam okrog jajčnikov, drugače pa kakšnih drugih sprememb nism opazla.
A ti latka boš tud šla počasi v postopek za zamrzjenčka??

Mala tud ti boš kmalu spet dobila pošto, in potem spet držim pesti zate in za vse user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
7.6.2011 8:40:02   
latka
Če bo v sredo, 15.6. na poskusnem ET šlo vse po sreči, da bodo našli pot oz. rešitev, kako speljati kateter do maternice(težave so zaradi nazaj obrnjene maternice), potem pri M začnem postopek z zamrznjenčkom, tak mi je na HSC razložila dr.Koresova, ki se je posvetovala s dr.Reljičem!

Neposredna povezava do sporočila: 2384
7.6.2011 16:28:42   
latka
nadreja83, pa poročaj kako se bo vse odvijalo, bo m približno vedela, kaj me čaka!
Držim pesti, da boš kmalu šla pouser posted image !

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
7.6.2011 18:34:13   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: andreja83

Živijo vsem,

ja latka tk sm tud jst razumela, da se za v ta namen je estrofem, za pripravo sluznice na et. Zdej pa čakam ta petek, da zvem kak pa kaj. Trebuh pa res boli tam okrog jajčnikov, drugače pa kakšnih drugih sprememb nism opazla.
A ti latka boš tud šla počasi v postopek za zamrzjenčka??

Mala tud ti boš kmalu spet dobila pošto, in potem spet držim pesti zate in za vse user posted image user posted image user posted image

andreja tud jaz držim pesti, da bo ta postopek zmagovalen. Pa da ne bo pomote, tudi za vse ostale user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2386
7.6.2011 22:18:57   
andreja83
Sicer pozno javljanje,

ampak prej ne gre je služba tak dolga. user posted image user posted image Javlala se bom tak itak. Hvala za lepe želje mala in latka user posted image user posted image

Zdej pa res lahko noč

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
9.6.2011 19:29:14   
Bacuka
Ponce, pozdravljene!
Prosim če mi lahko katera pove, ali v ambulanti MB lahko gredo partnerji zraven na UZ? Ali v tem primeru tudi dobijo potrdilo za odsotnoost v službi oz. bolnško?

Hvala za odgovor in čim več sreče s postopki vsem sotrpinkam!
Bacuka

Neposredna povezava do sporočila: 2388
9.6.2011 19:42:14   
Ga_ga
Zaradi katerega razloga bi pa šel s teboj na UZ? Potrdila pa po mojem ne bo dobil če ne rabi bit poleg...

(odgovor članu Bacuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
9.6.2011 20:09:30   
latka
Bacuka, moj je skoraj vedno šel z menoj v MB, torej tudi, če sem imela samo UZ, me je pač spremljal in me čakal v čakalnici, ker se midva voziva skoraj 100km v eno smer.
Jaz sem takrat vedno prosila potrdilo v MB, da sem si uredila bolniško pri osebnem zdravniku, moj pa je prav tako takrat koristil bolniško oz. je pri osebnem zdravniku prosil za bolniško zaradi spremstva in mu niso nikoli komplicirali, zakaj pa ne bi šel z menoj, če lahko, meni je bilo lažje, ker sem vsakič bila nervozna!!Če sem pa imela dopust, potem ni koristil bolniške!

(odgovor članu Ga_ga)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
9.6.2011 20:33:48   
Ga_ga
Jaz sem Bacuko razumela če gre lahko notr in gleda ko se izvaja UZ. Njim je po eni strani tak vseeno če pišejo potrdila, res je odvsino od tega kaj ti potem naredi osebni zdravnik.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
9.6.2011 21:25:30   
september1
bacuka moj user posted image je šel zraven na UZ samo takrat ko sem je bil postopek uspešen, da je videl user posted image . kar se pa tiče potrdila za odsotnost v službi pa nebi vedela. mislim da nebi smelo biti težav.

(odgovor članu Ga_ga)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
9.6.2011 21:31:57   
Ga_ga
Tudi jaz mislim da se drugače bolj težko dogovoriš. Zato sprašujem iz kakšnega namena bi šel... prepričana sem, da se za folikulometrijo bolj težko dogovoriš, ker itak ni kaj videt posebnega...

Neposredna povezava do sporočila: 2393
10.6.2011 8:30:25   
beba75
IZVIRNO SPOROČILO: september1

bacuka moj user posted image je šel zraven na UZ samo takrat ko sem je bil postopek uspešen, da je videl user posted image . kar se pa tiče potrdila za odsotnost v službi pa nebi vedela. mislim da nebi smelo biti težav.

september kaj na tem uz dobiš lahko tudi slikico uz? Ker moj nikakor ne more zraven bi pa zelo rad vsaj videl kaj je v mojem trebuščku. Kako pa je potem dalje postopek v mb. Ker jaz imam tako delo da bi bilo dobro da bi bila skozi v bolniški do konca.

Neposredna povezava do sporočila: 2394
10.6.2011 10:57:15   
september1
beba75 na UZ ti dajo slikco sam rect moras.po tem UZ koncas v MB.narocis se pr svoji G in ona potem vodi tvojo nosecnost naprej.jst sem bla skoz v bolniski.

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
10.6.2011 15:52:55   
Bacuka
Hvala za pojasnila.

Sev vprašala, ker je bilo pri mojih prejšnjih postopkih (dr. Reš), pač zaželjeno, da na vse preglede - tudi UZ, pride partner zraven. Vedno smo se pogovorili glede stanja in se mi je zdelo prav da tudi on sliši s prve roke. Tako, da če sem prišla sama, sem bla skor kregana. Sicer pa mislim da glede na to, da so naši postopki stvar obeh partnerjev, ne vidim razloga, da bi bila prisotnost partnerjev pri UZ tako nelogična in brezvezna. No, kakor za koga. Smo si pač različni in prav je tako. user posted image

Lepo bodite,
Bacuka

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
12.6.2011 21:28:35   
andreja83
Jst pa punce v petek v mb,

da vidimo če preživi najin pingo odmrznitev potem bo transfer, kar res močno močno upava da do tega pride!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bacuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
13.6.2011 8:32:50   
beba75
andreja že držim pesti za pingota!!!
Seveda bo preživel in potem ga boš grela user posted image !!!

Jaz pa jutri prvi uz. Komaj čakam da vidim user posted image ali pa user posted image user posted image . Se še ne ve! Jooj upam da je vse o.k.
Počutje je pa pri meni tak tak. Zdaj mi je bilo dva dni full slabo celi dan, drugače pa po obrokih. Saj se ne pritožujem ravno ker potem vem da moji srčki lepo rastejo, samo paše ša glih ne. Ali ima katera kakšno inf. kako si pomagat proti preveliki slabosti?

Lepo se imejte, za vse  bo posijal sonček!!!

< Sporočilo je popravil beba75 -- 13.6.2011 8:36:46 >

Neposredna povezava do sporočila: 2398
13.6.2011 8:48:54   
latka
Oh, andreja83, tole pa gre hitro, ne?user posted image user posted image V bistvu si imela samo en UZ, sedaj pa že ET, super, držim pesti, boš videla, da bo vse ok!

Beba75, jaz sem si v prvi nosečnosti proti slabosti pomagala s krekerji in pitjem metinega čaja!
Držim pesti, da bosta jutri na UZ vidna dvauser posted image !user posted image user posted image

Ja, jaz pa v sredo na poskusni ET!! Malce me že matra, kaj če se pa ne bo izšlo oz. ne bodo našli načina?user posted image

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
13.6.2011 18:47:47   
beba75
latka saj bojo našli način. Tako dolgo se bodo trudili,le neprijetno je vse skupaj za tebe. Pošoljam ti miljon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo!!!!

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?