Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
, ko se najem, pa kar konkretna špica
. 
ampak to je šele 6i teden...res še je vrjetno prehitro za
.počakaj na torek, in boš vidla da bo vse ok! držimo pesti
za crknat mi je blo včeri pa dans že kr boljše. ja trebušček men se zdi da se mi že vidi čeprav to drugi še niso opazl
sem si že naročila un pas za razširitev hlač pa ene nosečniške kavbojke... vendar zaenkrat še nosim oprijete majčke pa tud ta ozke kavbojke
po kilah pa pol kile je šlo gor... se samo čudim ker ko mi ni slabo mi pa ful paše jest
in čim manj nosečniških tegob
, doma imamo že enega lumpa.... Če pikica napreduje bomo videli v petek
ne vem no pomembno mi je blo da je zaenkrat vse ok..sicer je rekla da sem komaj dopolnila 6 etdnom, to je 6 dni manj kot sem si jaz zračunala in tak mam DPD 20.2..me lahko prestavite na seznamčku...
bom pa šla zdaj na ns samoplačniško čeprav sem dobila napotnico ker bova šla kr v velenje na napotnico delajo pa samo v ljubljani...kolker sem uspela preklicat, pa vsi so že neki na dopustih. drugače pa je moj mali škampek danes star 8 tednov in 4 dni. slabosti so pa samo še občasne... pozdravček vsem