bucibirba
|
Uf, punce, jaz pa glih iz pregleda...sem bla tam od 8.30 do 12.30...jaoooooo ! Nas bo res dosti julija No, v glavnem, so mi delali CTG, vse ok, nič se še ne dogaja. Me je tudi vaginalno pregledala (nič kaj nežna ni bla ) in sem popolnoma zaprta...mali očitno uživa in se ne pusti motit Čez dva tedna mam spet pregled, če ne bo prej kaj akcije. Danes sem pa bolj na lahko, ker včeraj si tudi nisem dala mira. Moj je končno v soboto luči postavil kjer so še manjkale in jaz sem lepo včeraj (sem bla sama doma, ker je mel tekmo) vse posprala...SPET, si kar ne dam mira, jaz kar pospravljam ...ma saj mi ni panike. Pa kuhnjo sem si spucala, tudi hladilnik, čeprav sem rabla neki cajta, da se je odtajal...no, zdaj se vse lepo sveti...za dan al dva Zdaj študiram, česa naj se še lotim ...mogoče pa upam, da bo to kaj pomagalo pri pospešitvi poroda...sam nič ne kaže Rijana, še tukaj čestitke za Lino! Frufru, pridna za seznamček! Daška91, sam da sta v redu! Čuvaj se! MetiLu, kako lušne in simpatične izjave ima tvoj Janez , jih je prav lušno brat. Medipu, sam izjava tvoje male... faca! Zdaj si grem pa privoščit eno veliko skodelo sladoleda Lepo pozdravček vsem!
|