tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 spanje... živa ga rabi manj, kot jaz. in učke zapret je smrtna kazen. tko da... vsake tolko se zaderem v sobo, naj da mir. ker več pa ne gre. ima temo, vse pobrano, pa pač govori sama s seboj... proti temu nimam pa kaj. pa se DELA, da miži in spi, če prideš pogledat, ko rit odnesem, pa spet slišim ššš ššš ššš ššš , ko sama s sabo govori v postli je ob 9h, najkasneje nekaj čez. če spi ob 22, je rekord, običajno pa sploh zele polet nekje 22.30. zjutraj je pokonci okrog 8h, čez dan spi nekje med 1 in uro pa pol. Lara je na morju zaspala kr krepko čez 23 00, prav tako v soboto ob 23 30, čez dan je spala od 12 30 do 14 45, popoldan je norela do 20 00 na sestričninem RD, sem bila 100 % da bo v avu od Grosuplja do doma mrknila, ja pa ja de, ob 23 30 jo je šele zmanjkalo in to po takih mukah in težavah da buh pomagi. A ko se pa igra z dojenčki in pliškoti ji ma razlaga: veš moreš pančkat, ker telo portebuje počitek, zapri učke in zaspi, zapri učke sem rekla...................ne boš se mogu igrat če ne boš spočit...... skratka teorijo obvlada praksa ji pa ne gre. Stara moja,zdele sem se pa narežala k pr norcih Pr nas pa med tednom zaspi okol 20.30 (par minut got - dol), spi do 6.30 (med vikendom do cca sedmih), čez dan pa od ure pa pol, do dveh ur, včasih tudi več.
|