|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del
1.7.2011 11:48:56   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Dan! user posted image

Sam da javim, da še vedno strašim okoli 2 v 1! user posted image  Včeraj (še enkrat) generalno spucala dojenčkovo kraljestvo, sterilizirala, likala in prala... user posted image

Lep vikend vsem skupaj! user posted image
čak še malo user posted image  vsaj še kak teden, potem pa lahko začneš po stopnicah hodit in user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
1.7.2011 12:42:12   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Dan! user posted image

Sam da javim, da še vedno strašim okoli 2 v 1! user posted image  Včeraj (še enkrat) generalno spucala dojenčkovo kraljestvo, sterilizirala, likala in prala... user posted image

Lep vikend vsem skupaj! user posted image
čak še malo user posted image  vsaj še kak teden, potem pa lahko začneš po stopnicah hodit in user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image , hvala ajsi! a mi boš karto za Rim dala, da vem kdaj it? user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
2.7.2011 16:01:41   
lejla14
Živjo, punce :)

Zdaj, ko jih imam tudi jaz zares že 40, se vam lahko tudi "uradno" priključim :) Sicer imamo že enega fantka, ampak upamo, da naredimo še kakšnega otročka.

Pozdravček

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
3.7.2011 12:24:35   
mausikaa
dan, 

evo dopustniki se vračajo, pišuka kako hitro mine čas ko človek uživa...no ja,sej bo, glavni dopust še pried user posted image
kaj ni nobena rodila ta čas ko me ni bilo? je padel kakšen plusek?Miša kako mediki?
Aqua a dihaš? user posted image

Lejla dobrodošla, ne bi ti bilo treba čakati na uradno 40+, bi te tudi z 40- sprejeli medse...želim ti, da bi se čimprej preselila v tisti del foruma kjer čvekajo nosečke...lepo da razmišljate oz. delate na še eni bebiki...
nič, grem se učit, zvečer me čaka izpit, držte pestke, da mi ga rata narediti, enega sem si pustila za jesenuser posted image  ne čisto na svojo željo, ampak sej bo...

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu lejla14)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
4.7.2011 13:23:30   
mausikaa
dan, o zgleda da bom spet imela monologe...user posted image
včerajšnji izpit je bil bljak, polom na celi črti, še enih faktorjev si nisem pripravila, tko da mi je bilo po 10ih minutah jasno da ne bo nič...ni panike, jeseni so še roki, bom pač morala na dva ne na enega...
kar ne morem verjeti, da moram jutri že v službo, sem se tako lepo navadila v tem dobrem tednu da sem fraj, prav uživam...no sej bo kmalu avgust takrat pride pa glavni dopust...
kako ste kaj ve? nosečke? mamičke, ne-še-nosečke?

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
5.7.2011 9:26:52   
hermy1
Mausi, da ne boš ravno sama...čist na hitro!
Ne sekiraj se zarad izpita, čeprav verjamem, da te jezi!

Akvica, sta še 2v1!! Al si že izkoristila karto za RiM?

Lejla14, dobrodošla user posted image !!! Naj se user posted image čimprej najavi!!

Sonjica
se nič ne javi, kako Oskar?

Očitno so dopusti! Mi smo še doma, se pa ves čas potepava, je treba še tedneve izkoristit!
Mejte se lepo vsi skupaj!

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
5.7.2011 9:59:30   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

Akvica, sta še 2v1!! Al si že izkoristila karto za RiM?

Ojla, jaz še vedno 2v1 okoli strašim! user posted image user posted image user posted image  Imamo uradno še 12 dni časa. V petek grem v Postojno na kontrolo podvozja in če bo že kaj "zrelo" bo v petek že akcija. Sam mam nek filing, da še nismo tako daleč... user posted image
Danes sem čisto fuč, bi šla kar nazaj spat najraje, pa še tako blesavo vreme je....

Kako si mi pa ti srce?? Vse pod kontrolo???

Pozdravček vsem...

P.P.Njegoš

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
5.7.2011 16:03:34   
gigi1
Drage moje

Danes je naša Roži povila sinčka Jana

Čestitke mamici in očiju. Mali Jan dobrodošel user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
5.7.2011 16:37:45   
KT
user posted image user posted image user posted image user posted image ROŽI user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke mamici in očku! Dobrodošel Jan user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
5.7.2011 16:42:59   
srečica17
Čestitke Roži!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
Pa seveda čestitke tudi malemu Janu in očkuuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil srečica17 -- 5.7.2011 16:43:25 >

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
5.7.2011 17:18:18   
kimsy
Roži - user posted image  user posted image  user posted image za sinčka!

Jst sm bla na odvzemu krvi in je beta nekaj čez 3000, vesela, vesela in vesela! user posted image

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
5.7.2011 18:48:16   
hermy1
Vaaauuuuuuu!
Same čudovite novice!!

Iskrene čestitke mali Jan!! In seveda MAMICA in očka!!

Kimsy, bodo to dvojčki user posted image ???

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
5.7.2011 19:01:06   
mismis
Roži, čestitke tebi in atu Roži za malega Jana user posted image user posted image user posted image , lepo se cartajte.  Mali Jan dobrodošel med nami user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
5.7.2011 21:39:31   
miklarom

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Drage moje

Danes je naša Roži povila sinčka Jana

Čestitke mamici in očiju. Mali Jan dobrodošel user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

čestitke še tukaj in fajn se cartajteuser posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
5.7.2011 21:51:08   
lučka 25
Roži, kako lepa novica. ČESTITAM ob rojstvu Jana. Zdaj pa je prišel čas za cartanje. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

kimsy, čestitam. Pa res, kako zelo lepa beta user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
5.7.2011 22:02:48   
lana08
Čestitam Roži, naj vaju Jan fejst razveseljuje user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
5.7.2011 22:10:42   
lana70
Uf, kakšne krasne prekrasne novičke!!!

Roži, čestitke malemu Janu, mwa! In pa Kimsy, jupiiiiii za lepo beto.....dvojčki?

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
5.7.2011 23:55:32   
Naska
No spet pravi čas za ČESTITKE - ROži in familiji in Kimsy!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
6.7.2011 7:35:00   
limonca*
Se bom še jaz malo uštulila na vašo temo - ROŽI, iskrene čestitke!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
6.7.2011 8:06:16   
aqua77
Draga naša Roži, še tukaj iskrene, iskrene
čestitke ob rojstvu malega čudeža!!!!!
 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kimsy tudi tebi čestitke za konkretno beto, tudi meni to diši po dvojčkih! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
6.7.2011 11:44:02   
kimsy
Jst imam spet eno vprašanje! user posted image

user posted image  Včeraj me je skoraj kap po krvnem, ko me je sestra malo manj kot nadrla, da morem nujno v bolniško do prvega uz-ja. Dve leti nazaj, mi bolniške niso omenjali...
Danes kličem in se naročim na uz in prosim sestro, če lahko pridem v ponedeljek ali petek, ker grem na morje in me spet nadere, da je prav jezna na nas. ker se tako neodgovorno vedemo, da se sploh kopat ne smem in pol bom nazaj jokat prišla, če bo kaj narobe! ???  Sm čist prestrašena. Pri prvi nosečnosti nisem bila doma niti en dan, res, da sm se dobro počutila, zdaj pa tudi ne vidim razloga, da bi mogla bit doma. Kaj mi svetujete?

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
6.7.2011 12:37:59   
mausikaa
Kimsy a si v MB? pri njih je bolniška avtomatsko...pri Rešu je recimo ni sploh, oz. se moraš dogovoriti z osebnim zdravnikom...so pa pri potencialnih dvojčkih toliko bolj previdni kar je tudi prav...seveda je pa spet odvisno od tega kaj in kje delaš, če ni stresno potem ajde, če pa je stresno potem je pa res boljše biti doma in počivati...kolko časa je pa minilo med prvo in drugo nosečnostjo?

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
6.7.2011 12:41:03   
mausikaa
uf zdajle vidim da si bila dve leti nazaj nosečka...oprosti...

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
6.7.2011 15:40:04   
sonya1
Živjo bejbe !

Se spet malo javljamuser posted image

najprej seveda iskrene čestitke naši Roži user posted image . Hvalabogu se je tu zgodba kolikor toliko srečno izteklauser posted image

Pa čestitke novi nosečki Kimsy.  zdravo in mirno nosečnost ti želimuser posted image . pa vidim da beta napoveduje parček. Super.

Pa dobrodošlica Lejli user posted image . Da bi se čimprej preselila na kako temo, kjer kramljajo user posted image

Mikli, super za odločitev. Da bi se sedaj čimbolj ekspresno vse odvilo in da bi tudi vidva čimprej dobila svojega malega črvivička.
Naska se javi vsaj za čestitkeuser posted image . Lepo, me veseli tudi, da svetovanje deluje.

Pri nas še vedno nič novega. Malo berem teme Julijke in me vse prehitevajo po levi in desniuser posted image . Midva imava PDP v petek, pa se še nič ne dogaja. naš oskar uživa v trebuščku in brca mamo v rebra, mehur in sploh kamor le dosežeuser posted image  Maternični vrat še vedno dolg in tesno zaprt, CTG- ji so pravi šolski primeri. Malo slabši izvidi so bili edino vode,  nekaj so govorili o urinoinfektu in da bi mogoče zato kar sprožili porod. No, današnji izvidi so tudi tu pokazali precejšnje izboljšanje, tako da bomo še kar čakali. V petek spet kontrola. Jaz pa cela nadležna že sama sebiuser posted image . Ne morem ležati, ne morem spati, ne morem jesti, ker me tako zgaga peče, da mi ni za živeti, ne morem hoditi, ker se mi zdi, da mi bo trebuh odpadel.. Kaže, da je narava psokrbela, da je nosečnost na koncu že tako nadležna, da bi vsaka rada samo še čimprej rodilauser posted image . utrujena sem pa tako, da si nikoli prej nisem mogla predstavljati, da je človek lahko tako utrujen. In to od ničesar!!!!  Do pred 14 dnevi sem bila namreč kot rožca in sem si mislila, če bi tole še kar trajalo, bi bilo čisto v redu. Zdaj pa samo še to čakam, kdaj bo konecuser posted image  
Mišine medike so pa sedaj že skoraj stare mesec dni. Kul, Miši in Miškolin sta zdaj najbrž že čisto utečena mama in atauser posted image . tudi tu se je tako lepo končalo, da se mi kar mio stori, ko se jih spomnim. 

Vidite dekleta, konzervice moje, da se je ali se še bo kar nekaj zgodb srečno zaključilo (ali začelo ).

Poglešam našo Loremi, pa sem brala na enem drugem forumu, da uspešno hujša. Pridna.
Hermy, bomo počakali zamrznjenčke. Kako si uredila z službo ? Kdaj začneš ? 
Mausi, saj tudi Rim ni bil postavljen v enem dnevu, kar lepo počasi. Kakšni so pa kaj najnovejši izvidi trombocitov ?

Nič, grem spet malo težit in jamrat naokoli, vam pa seveda javim takoj, ko se bo mali odločil, da pride pogledat ta svetuser posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
6.7.2011 20:57:56   
aqua77
o, sonya

jaz sem te pa že imela na sumu, da si šla v rim!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vem, da se zdejle najbolj vleče, sam saj bo hitro konec!user posted image user posted image  javi se kaj pri julijkah...

pozdravčka vsem... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Beremo: Refleksologija za začetnike
Težave z maternico ter menstrualne in menopavzne težave lahko omilite tudi z refleksno samomasažo.

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?