Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Včeraj sem ga hranila, z eno roko sem mu držala roki in na glavi sem imela 2 listka papirnate brisače, da je gledal navzgor.
Dedi je glih notri prišel pa je skoraj umrl od smeha. Včasih se res počutim kot pri igri Twister, samo nekako ima Bine več rok in nog kot jaz. 
Upam, da bo morja konec z noricami, pa da osebno dobite do takrat.
Žlico bi pa še kar mela. Na koncu sme nehala, ker je postajala nervozna, pa da se ji ne bi zamerilo. Tako da sem jo podojila, zdaj pa spi.
men se kr malo meša, komaj se zvalim v posteljo pa že vstanem...... Ojoj ti oroci.
Zaenkrat zaspi v njej brez problema, v zibelki mi ni nikakor in sem ga morala nositi po rokah. To noč je spal od 23 do 6h
ne lih z rozicki, ampak z usti in jezikom...skos je samo bbbbbb
bili smo pa max pol ure. pa sploh se mi ni zdel vroce. joj se dobr da tamali vedno tok skrivamo pred soncem...sploh nevem kako sta lahko tako rjavi
, mali se velikemu reži na vsa ušesa (sej zastopte, ne?), veliki mu pa pomaga na trebuh se obračat pri čemer se mali tako dobr na glas smeje vsakič, ko ga veliki brat "prime" pri strani - je žgečkljiv takooo, mi ga pa tut radi žgečkamo, a ne. Pa faca mala se prime za prste na nogicah in se gunca poj levo-desno in čeblja neki zraven in mehurčke in dež dela
že kake sokove? Sadne, zelenjavne? Js sem študirala da bi mu dala za pit kr vodo, v kateri se kuha zelenjava (pa kasnej sadje, ko ga bomo začeli jest) - a kera to prakticira? Kako je s sadnimi sokovi za dojenčke (npr. Hipp, Fructal...) - jih redčite z vodo?