lil_
|
GH joj nasi imata pa se vedno take probleme....no ja...jst mam take probleme. tamali sta z mlekom zgleda se prevec zadovoljni. se vedno ne pridemo dlje od parih zlick hrane. sem ful vesela da mate ostale take jedce. sploh nevem vec kaj narest. a mislte, da ce bosta rabili vec, da bosta zeceli bolj jest? ker trenutno se mi zdi, da res se ne potrebujeta. sej probavamo s hrano ponujam po veckrat na dan, vsesorte stvari...tut sadje, pa se ponavad vse konca z jokom. probala sem dat za probat, ko sta siti, lacni, pol ure po obroku, eno uro,... oh ja nic ne pomaga. zjutraj, dopoldne, popoldne, zvecer...nic. patronazne sploh ne upam poklicat, ker vem kako nas je silla z dojenjem. smo jokale vse tri. jaz bom vztrajala naprej in upam, da nam pocas stece. morje mi bomo sli najbrz konec avgusta. men se tut zdi, da ju premal nosmo. ko pa ju nosim par minut, se mi zdi, da ju imam samo po rokah ce se boste zmenile za kavico...pridemo, ce bomo le doma. jst tut ce se mi zdi kasica pregosta dodam svoje mleko. ga imam se v skrinj midva se greva "pazi metodo" upam, da bo uspevala vsaj tok casa, da punci mal zrasteta, pol pa ce nas presenet, nas pac bo hujsanje jst pojem tok cokolad kokr jih je doma. pa se kaksno bi, sam je na mojo zalost ni. da o meloni in lubenici ne govorim. samo sladko bi. joj se ena prigoda s cokolado. ker je zadnjic zmanjkalo navadne cokolade....sem se pocutila kot debevec iz nase male klinike...sem vzela lesnikovo in lesnike dajala ven, cokolado sem pa lih tko pojedla ce je kriza... ker se pa tice tehtanja...pa imamo tehtnico se vedno v garazi...najbols, da tam tut ostane
|