felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: scarlett_ Številke otroških oblačil - moja je bila velika 50, pa je skozi nosila št. 62. Sicer res, da je v Racmankah in je rita občutno večja, ampak otrok skozi leži pri miru, kar se previje in podoji, se mi zdi sigurno škoda denarja za manjše številko. To je seveda samo moje mnenje! Jaz bom zdaj tudi imela vse 62, ker je bilo super, samo nazaj zavihaš in je vse pri miru, če bom pa hudo prej rodila in bo res majhna, bo pa že šel moj iskat cunce.. se strinjam, jaz tudi nisem imela niti ene same cunjice št. 50 za sina, itak se je rodil s 54 cm in ga v 50 niti ne bi stlačili Tudi št. 56 je tik-tak prerastel, no, naš otrok je pri dobrih dveh letih itak abnormalno velik in je še vsako številko prehitro prerasel . V prvih treh mesecih so sposobni zrasti 4-5 cm na mesec! glede barv vozičkov pa tudi meni roza vozički do zdaj niso šli v glavo mi imamo peščenega, košara pa je sposojena v temno rdeči barvi. In ni bilo nič čudno, da se je sine vozil v rdeči košari. Mah, za tiste tri mesece, dokler ni prerasel košare, bi tudi v roza preživel