|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del
9.8.2011 12:20:33   
tecka
Oj, danes pa RR nekaj štrajka?
No, jutri pridem 10.15.

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
9.8.2011 13:39:52   
dreamhorse
Neko zatišje tu gor.. Nobena nima težav, nobena ne rabi pojamrat ? user posted image
Naša Žana pa je včeraj pogruntala, kako se vozit s kolesom in je cel popoldan po ulici gor in dol (saj ne vem, mam občutek, da sem to že napisala)
Jaz sem pa že od sobote  "zaendrek" V nedeljo sem likala, pa sem nosla cote sem in tja po omarah, sem zagledala Žanino posteljo in kar malo zalegnila. Sta me predramila kar hitro mojadva, ko sta se prišla previjat (oba).
Kr mi manjka energije, pa kr bi šla spat... 4 dni me že pestijo želodčne težave, pa nimam pojma od česa...
Skratka,.. če druga ne bo, bom pa jaz pojamrala..
Ta teden še delam, nasledji pa smo doma, ker imam kolektivnega... se bomo šli kam kopat ali kaj takega... moj bo doma samo kak dan, dva, tako da takrat bomo skupaj, potem pa si mami privošči kak dan zase... Takrat tudi kak dan skočim v lj, na konja h kolegici... juhejjj

< Sporočilo je popravil dreamhorse -- 9.8.2011 13:40:27 >

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
9.8.2011 13:48:41   
mini86
no js sm pa delala filane paprike in bodo skoraj gotove..
za v skrinjo sem si pripravila take "jušne" vrečke in notr dala seveda vse domače-zeleno, peteršilj, por, korenje, malo paprike-mi je zmanjkalo mesa za tri pa da jih porabim tako da bom imela za juho za pozimi, potem pa samo še dodam kar manjka..đ
spravla sem tudi paradajz za juho, narezala bučke na kocke in dala v skrinjo in tudi kumare sem naribala in dala v skrino..
no letos sem pridna z ozimnico..bravo jsuser posted image

no dons je meu moj ene frke na šihtu more žal delat v petek do treh tako da šele ob šterih v petek gremo..upam da nau prevelike gužve čeprav dvomim da se ji bomo izogniliuser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

Neposredna povezava do sporočila: 1703
9.8.2011 13:49:44   
mini86
po eni strani bi že pakirala, po drugi pa so več ali manj same take stvari k jih bomo še uporabljali tako da bom s tem še malo počakala

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
9.8.2011 14:32:30   
bjondi
Če se vam da kliknit...

http://www.youtube.com/watch?v=V6lXl1l-FrQ&feature=player_embedded

Upam da ga delovna unema ne mine prehitro tamalega namreč...tastarmu bi pa lahko dala mal frej a n...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
9.8.2011 14:34:28   
bjondi
mini-user posted image za ozimnico...pridna...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
9.8.2011 14:42:24   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Neko zatišje tu gor.. Nobena nima težav, nobena ne rabi pojamrat ? user posted image
Hihihi...mogoče pa res.

Naša Žana pa je včeraj pogruntala, kako se vozit s kolesom in je cel popoldan po ulici gor in dol (saj ne vem, mam občutek, da sem to že napisala)
Pojma nimam ,če si že napisala...vseeno čestitam...

Jaz sem pa že od sobote  "zaendrek" V nedeljo sem likala, pa sem nosla cote sem in tja po omarah, sem zagledala Žanino posteljo in kar malo zalegnila.
user posted image pa še pasal je a ne...

Kr mi manjka energije, pa kr bi šla spat... 4 dni me že pestijo želodčne težave, pa nimam pojma od česa...
Kaj te pa skrbi?želodec so skrbi,strah do nečesa...

Skratka,.. če druga ne bo, bom pa jaz pojamrala..
...user posted image ja ni panike ,noben problem...

Ta teden še delam, nasledji pa smo doma, ker imam kolektivnega... se bomo šli kam kopat ali kaj takega... moj bo doma samo kak dan, dva, tako da takrat bomo skupaj, potem pa si mami privošči kak dan zase... Takrat tudi kak dan skočim v lj, na konja h kolegici... juhejjj

Ej kam pa greš k kolegici jahat,kje ima konjička.Ne nič bat se vama nam pridružila user posted image ,ker bom na dopustu,samo zanima me na katerem koncu ga ima...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 9.8.2011 14:43:00 >

Neposredna povezava do sporočila: 1707
9.8.2011 20:54:35   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Če se vam da kliknit...

Upam da ga delovna unema ne mine prehitro tamalega namreč...tastarmu bi pa lahko dala mal frej a n...

Kaj je Žiga en car ej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
9.8.2011 20:55:45   
smrketa24
Evo punce, jaz sem danes izvedela, da bomo imeli bejbo. Ima že čez 1kg, tako da je prava babnica user posted image

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
9.8.2011 21:51:48   
mini86
o smrketa ful dobr!!!zdj pa nauš rabla kožce nategvatuser posted image user posted image

sj jutr pridš ane 

Neposredna povezava do sporočila: 1710
9.8.2011 22:46:26   
bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

o smrketa ful dobr!!!zdj pa nauš rabla kožce nategvatuser posted image user posted image

sj jutr pridš ane 

user posted image user posted image ...modelka...

smrketa user posted image za pikico... jeeee pa bo parček...ful lepo...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
9.8.2011 22:48:48   
bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24

Če se vam da kliknit...

Kaj je Žiga en car ej user posted image user posted image user posted image

...ja sej drgač skor ne more bit user posted image ,če pa že kar lep čas neki zidamo pa prelagamo pa brusimo pa režemo ,pa štemamo in razbijamo...potem pa kopira z velikim veseljem...

Neposredna povezava do sporočila: 1712
10.8.2011 8:02:48   
dreamhorse

No, saj se je že prevrgla tudi.. NIč hujšega... prehiter ovinek, pa pač letiš čez belanco.. Znano že s poganjalca.. S tem, da tam tam se pač zaletiš v robnik in je učinek enak :)

Jaz sem pa že od sobote  "zaendrek" V nedeljo sem likala, pa sem nosla cote sem in tja po omarah, sem zagledala Žanino posteljo in kar malo zalegnila.

Uf, pa kako, le da sta mojadva prehitro prišla gor.

Služba, v podzavesti, ker me to več ne obremenjuje.. bolj verjetno pa to, da si morem glavo oprat in ne vem, kako bodo zgledali kratki kodri user posted image

Ej kam pa greš k kolegici jahat,kje ima konjička.Ne nič bat se vama nam pridružila user posted image ,ker bom na dopustu,samo zanima me na katerem koncu ga ima...

Hm, kako naj razložim. Če zaviješ iz obvoznice ?! za Zoo, in takoj na desno (mislim, da je še tabla za policijo tam, malo naprej nek hotel) je potem na levo en gozdiček.. tam je Jahalna šola Hidalgo... tam bom.. in verjetno se bova zopet podale na Rožnik.. Seveda, če bom šla in če ne bo našla kakšne druge poti. :)

< Sporočilo je popravil dreamhorse -- 10.8.2011 8:09:13 >

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
10.8.2011 8:10:09   
dreamhorse
Čestitke smrketa za pupiko....

Mini, ti si pa res pridna z ozimnico... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1714
10.8.2011 8:11:07   
dreamhorse

Če se vam da kliknit...

grrr, ko sem jezna, da ne morem tega gledat.. bom doma pogledala, obljubim.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
10.8.2011 8:12:24   
dreamhorse
Žana je včeraj pozabila v moji torbi kinder čokolado.. Upam, da je tudi pozabila, da jo je imela... ker je na dobri poti, da je več ne bo..
Ti mami ti user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1716
10.8.2011 8:26:47   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

sj jutr pridš ane 

Ej, ne bo me, ker sem brez avta. Že 3x sem ga dala popravljat, pa še vedno električar ne ve kaj bi bilo. Sredi noči se prižgejo luči, zjutraj je zato prazen akumulator in potem je treba na kable vžigat, čez par minut je pa spet vse od začetka.
Jutri imam pa zobarja, pa sploh ne vem kako bom prišla do tja user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
10.8.2011 13:17:10   
tecka
No, ene smo se za danes že naklepetaleuser posted image , zato opozarjam samo na tale dogodek:
http://www.carobnidan.si/index.php?page=program

Neposredna povezava do sporočila: 1718
10.8.2011 21:07:32   
vitae
Mini, tečka in bjondi - hvala za družbo. Bilo je zelo prijetno...kratko, a sladko.

Smrketa - jaz jutri najverjetneje ne bom mogla v LJ, te pokličem dop.

Mini, tečka - navodila za youtube
- odpreta povezavo npr. Smrkci http://www.youtube.com/watch?v=OFDU038WZoo
- nato zgoraj, kjer je zapisan cel naslov internetne strani pred youtube zapišeš kiss npr. http://www.kissyoutube.com/watch?v=OFDU038WZoo
- odpre se vama nova povezava, kjer nato daš zgolj download. Nato zgolj slediš navodilo. To je vsa umetnost!

Če imata pa še kakšno vprašanje, pa kar pogumno!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
10.8.2011 21:55:16   
mini86
upam da mi čimprej odgovoriš da povlečem dol že danes kej..
se pravi kaj naj tuki izberem če hočm dat na usb ključ pa poptem gledat na prenosnem dvd-ju..
ja smo kupl unga in hvala da si omenila da si ga vidlauser posted image user posted image

Choose download format
  • Download FLV(240p)
  • Download FLV(360p)
  • Download FLV(480p)
  • Download MP4(360p)
  • Download WebM(480p)
  • Download 3GP(240p)

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
10.8.2011 22:05:05   
mini86
ok kliknem prvo..mi vleče dol..potem ko pa hočm gledat pa piše da je poškodovano al pa ne vem nimam nekega programa..
seveda nimam pojma kaj hoče zdj od mene in kaj nj nrdim..
moj seveda nima časa k je nogomet

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
10.8.2011 22:11:40   
mini86
sm zrihtala..ssssamaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
10.8.2011 23:08:17   
bjondi
user posted image ja prav lušno je bilo na klepetu ,vitae super ,da si prišla-končnooo ,da smo te spet malo vidl...

Jaz tud čakam mojega je šel pa gledat nogomet kar v živo z mojim fotrom...jaz pa kuham filane paprike...

Ej kaj tole vidve dol loudata?

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
10.8.2011 23:11:05   
bjondi

No, saj se je že prevrgla tudi.. NIč hujšega... prehiter ovinek, pa pač letiš čez belanco.. Znano že s poganjalca.. S tem, da tam tam se pač zaletiš v robnik in je učinek enak :)

A samo čez balanco user posted image ...

Uf, pa kako, le da sta mojadva prehitro prišla gor.

Služba, v podzavesti, ker me to več ne obremenjuje.. bolj verjetno pa to, da si morem glavo oprat in ne vem, kako bodo zgledali kratki kodri user posted image

A dej nehi no,pol boš pa ugotovila ,da sploh nisi slaba s kratkimi skodranimi lasmi...

Hm, kako naj razložim. Če zaviješ iz obvoznice ?! za Zoo, in takoj na desno (mislim, da je še tabla za policijo tam, malo naprej nek hotel) je potem na levo en gozdiček.. tam je Jahalna šola Hidalgo... tam bom.. in verjetno se bova zopet podale na Rožnik.. Seveda, če bom šla in če ne bo našla kakšne druge poti. :)
Ja vem ja kje približno je to...sem mislila,da sta tu zraven nas...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 10.8.2011 23:12:18 >

Neposredna povezava do sporočila: 1724
10.8.2011 23:16:24   
bjondi
V živalskem vrtu...nič bat sem zaklenila za za javni dostop svetu...

http://www.youtube.com/watch?v=efgjk3m7KtU&feature=player_embedded

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Kako disciplinirati otroke, mlajše od treh...
Postavljanje meja, spodbujanje želenega vedenja in odvračanje od nezaželenega se lahko začne že, ko je vaš otrok še doje...

Velikost prsi po dojenju.
пеперутка16

Ali so vaše dojke po dojenju ostale enake ali so manjše/večje kot pred nosečnostjo in dojenjem?

Manjše. (75%)

Večje. (25%)

Število vseh glasov: 4

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!