bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Naša Žana pa je včeraj pogruntala, kako se vozit s kolesom in je cel popoldan po ulici gor in dol (saj ne vem, mam občutek, da sem to že napisala) Pojma nimam ,če si že napisala...vseeno čestitam... No, saj se je že prevrgla tudi.. NIč hujšega... prehiter ovinek, pa pač letiš čez belanco.. Znano že s poganjalca.. S tem, da tam tam se pač zaletiš v robnik in je učinek enak :) A samo čez balanco ... Jaz sem pa že od sobote "zaendrek" V nedeljo sem likala, pa sem nosla cote sem in tja po omarah, sem zagledala Žanino posteljo in kar malo zalegnila. pa še pasal je a ne... Uf, pa kako, le da sta mojadva prehitro prišla gor. Kr mi manjka energije, pa kr bi šla spat... 4 dni me že pestijo želodčne težave, pa nimam pojma od česa... Kaj te pa skrbi?želodec so skrbi,strah do nečesa... Služba, v podzavesti, ker me to več ne obremenjuje.. bolj verjetno pa to, da si morem glavo oprat in ne vem, kako bodo zgledali kratki kodri A dej nehi no,pol boš pa ugotovila ,da sploh nisi slaba s kratkimi skodranimi lasmi... Ej kam pa greš k kolegici jahat,kje ima konjička.Ne nič bat se vama nam pridružila ,ker bom na dopustu,samo zanima me na katerem koncu ga ima... Hm, kako naj razložim. Če zaviješ iz obvoznice ?! za Zoo, in takoj na desno (mislim, da je še tabla za policijo tam, malo naprej nek hotel) je potem na levo en gozdiček.. tam je Jahalna šola Hidalgo... tam bom.. in verjetno se bova zopet podale na Rožnik.. Seveda, če bom šla in če ne bo našla kakšne druge poti. :) Ja vem ja kje približno je to...sem mislila,da sta tu zraven nas...
< Sporočilo je popravil bjondi -- 10.8.2011 23:12:18 >
|