Tulipan12
|
Čer! kokica, ja saj to je tisto potrdilo. Jaz sem poklicala, povedala, da sem 2009 rodila in bila takrat o vsem seznanjena in so me naročili na sestanek. Tam sem dobila potrdilo za EA, oz. tisti neki obrazec, da sem zdrava in seznanjena z vsemi morebitnimi posledicami in je to to. Potrdilo iz MŠ pa sem itak imela v materinski kr zraven. smrkci so sinhronizirani, trajajo pa cca 2 uri. Lia je bila full navdušena, predvsem nad dejstvom, da je lahko stopila v magični svet kina, da je z mamo preživela 2 uri ob gledanju filma in zobanju kokic. Res je bila full pridna, proti pričakovanjem. Sedela je kot bubica, če je bilo bolj glasno, sem jo malo po rokici pobožala, pa se mi je zdela kar mirna. Imela je 3D očala, najprej ji jih nisem mislila daz, potem pa sem videla, da so efekti lepi in ne strašljivi in si jih je dala gor in z njimi gledala. Malo je hotla zajokat, ko sem ji rekla, da je konec in da gremo , pa sva šli plišastega štrumfa kupit in je bilo ok. Srečali Persido in Taso, ki sta verjetno še kje na kakem pirčku, SREČNICI! Tudi mi zbiramo slikice, ampak smo slabi z Merkatorjem, če kaj dobim viška povem, če bo imela katera druga kak višek, pa se priporočam. Imam pa ogromno Disneyevih, če katera rabi.
|