Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
ne se sekirat punce,sej bo tut nam uspelo,mora!!!ker bomo res enkratne mamice.Poglejte malo okrog sebe,nekaterim staršem se zdi to da majo otroka neki samoumevnega in posledično tut nekateri z njimi grdo ravnajo,nam pa to ni tako samoumevno in bomo svoje otroke bolj cenle in jih mele rade,ker bomo vedele kolko smo prejokale oz. še jočemo,ker ni in ni
ali
!!Jst sem učiri dala ven iz sebe ves negativizem,danes sem že polna upanja in načrtov za naslednji krog če ni ratalo.In ja tut mi2 bova probala od 10 dne vsak dan
vsaj 10 dni!!!Punce ful ste fajne in je res lažje prebrodit to čakanje če skupaj klepetamo,se veselimo in skupaj jočemo!!

.
imamo
bi morala biti v nedeljo, v ponedeljek in torek je bil test -, v sredo sem se vzdržala, včeraj se je pokazala bleda 2. črtica, pol sem si pa še CB častila in danes zagledala lep plusek. Ampak se sploh še ne upam veselit, čeprav si prigovarjam, da bo tokrat vse ok. Pa sploh nisem imela upanja za ta mesec, ker nisva bila ravno pridna. Ker prejšnji mesec sva bila pa ful. Pol pa pogruntaj, kaj deluje
Pa 1 škatlo Mace imam tudi odveč
). No, ti pa kar poskusi z O testi - boš vsaj malo bolj spoznala svoje telo, pa mogoče bo malenkost manj stresa na ta račun.
ne prehiti. Sem pa kak dan za tabo, ker je bila včeraj druga črtica močnejša od prve, kar pomeni, da je danes moj dan
, razmišljam o tem kako je nama fino in fajn in da sem zadnje čase na to kar malo pozabila, sej tako pa tudi ne gre. In potem sva se še nekaj hecala in smejala in moram rečt da je bil eden boljših seksov v zadnjem letu. Čisti odklop
, vozičkarice, mamice, otroci...
, čeprav sva se z
odločila, da narediva test na sinekov rojstni dan....
)
in zdravega otročka!!
.
, ampak se mu posvetimo tudi takrat, ko ne ovuliramo