Tulipan12
|
Čer! Oujeah, kak se je vlilo! Čeprav bo v soboto spet 30C! Lia in Lija sta danes zaplesali, bilo je lušno! Čebela se vidi, da nisi nič brala za nazaj! Mariborčanke Solitos night exclusive!!! To soboto, ne vemo kje, ne vemo kdaj, približno vemo kdo... Naja za Nikico, da je spet doma! Pa mami, pusti otrokom igračko! Ko sem brala, sem mislila, da boš napisala, da si igračko z ono teto z liftom nekam poslala! Lia se tudi boji maskot, razen Lumpijev , ampak ne prenaša asociacij na dejanske ljudi, živali ali stvari. Kaj pa živih mišk se tudi boji? Kokica, ti kr čisti, potem ne bo več časa! No, ok, tam nekje do Novega leta še bo šlo, mogoče malo čez, potem pa... za spomladansko čiščenje bo treba kako mamo ali taščico na pomoč poklicat! Še nisem T.-ju omenila za soboto, ker se vidiva samo, ko si predajava otroke , še malo zvečer, potem pa on tak zaspi. Pa še ena družba mi je pisala za naslednji teden, sem se kar bala, da bodo ta vikend izbrale... Gremo pa popoldan v Ravne na Kor. na dva roj. dneva, tak da bom potem otroke samo zmetala v posteljo in pridrvela.
|