manna
|
No mi smo pa našo frčafelo od včeri začeli spet vozit v vrtec. Zjutraj seveda noče it. Potem pa je kar nekako v redu, tko da upam da samo prehodno malo protestira. Še dobro da ima iste vzgojiteljice, ker drugač bi bil najbrž JOK JOK JOK.. Popolnoma ji je jasno, da je mama doma z Lucjanom, in to ji seveda ni všeč. Sam kaj čmo, mislim da je tko najboljš za vse tri da gre ona malo v vrtec, drugače bi bili prikrajšani vsi.. No, drgač pa sm hotla omenit eno težavo ki mi gre na živce. Pa povejte ve kaj si mislite. In sicer, moja preljuba tašča je Manci za drugi rojstni dan junija kupila tricikel. Vse lepo in prav, ampak jaz sem ji že pred tem najmanj 5x povedala da je tisti tricikel prevelik in pretežak in ga Manca ne bo mogla peljat ker je predrobna in ne bo šlo. Predlagala sem ji že najmanj en mesec pred rojstnim dnevom, da naj kupi kakšnega lažjega, majhnega, plastičnega, ali pa kako drugo darilo. Ampak njej se je očitno zdel ta najboljši in ga je vseeno kupila, zanj je dala 100 €. In zdaj ta tricikel stoji v garaži že 3 mesece, ker je Manci prevelik in ga sploh ne more vozit. Fora pa je še v tem, da tudi ko bo zrasla, ga verjetno ne bo mogla vozit ker je res težak in ne preveč lahko vodljiv, tako da je skorajda neuporaben za tako dekletce. No skratka, jaz pa si res želim da bi se Manca kdaj lahko peljala s kakšnim kolesom, poganjalcem.. ampak zdaj mi je seveda "nerodno" kupit še enega novega pa še moj mi skoz teži da ne bomo še enega kupovali če ga imamo doma. Ne morem mu dopovedat da je ta, ki ga imamo, neuporaben. A naj torej vseeno kupim še enega, majhnega, pa da tisti pač stoji v garaži in čaka? Kr meni je res bedno da ga je kupila, sm povedala že takrat, samo takrat so rekli vsi "pa saj bo zrasla". Sam kaj a zdaj pa naj eno leto čakamo ? No to je ta tricikel: www.babyland.si/e-trgovina/igrace-in-knjige/kolesa-poganjalci-in-skiroji/tricikli/tricikel-schwinn-roadster-trike-rdeca Je pa tak da je otrok tko bolj nazaj naslonjen, kot bi bil na harley motorju..in ga je težko voditi ker ima težek sprednji del..
|