Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

... pač se pozna, da imam rosnih 28let pa zadnjih 10 let sam modrce za stare mame nosim, ker drugega tu ne dobim.
. Sice pa mi ni jasno vse okoli teh cifer...ker jaz sem tvojo številko 85 i prevedla v 38hh , TI PA V 36 G....zdaj ne vem. Bi rada naročila pa bom počakala tvoje poročilo
). Po mojih izkušnjah so npr. spodnje hlače in spodnji deli kopalk precej veliki. Če imam pri nas velikost 40, potem je za znamko Freya in Fantasie dovolj velikost M (in ne L, kot je to v tabeli).
:
A ima katera kakšno spletno stran za nas?
... skratka prvi modrc je bil balkonet in mi je v bistvu supr dekolte naredil, samo ker je bila preplitva košarica so mi začele joškice mal uhajat po parih minutah gibanja (no pa še naramnice so bile prešvoh za tako maso držat). Tadrugi mi je bil pa po obsegu prav, samo košarice pa sigurno za 2 številki premajhne ... tako da vam jaz svetujem, da si pred naročilom šeenkrat premerite obseg pa na netu najdete svojo EU velikost, potem pa 1 številko košarice več naročite tule.