|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: pomoč strokovnjaka?
4.11.2011 15:02:08   
Kasija
luna06 majhnih otrok se načeloma res ne obravnava kjerkoli (vedenjsko), obravnava se celotna družina. če si iz lj ti lahko priporočim  družinskega terapevta na csd.

glede sladkarij te pa razumem, čeprav se ne strinjam. moj starejši je bil precej "poreden" in to namenoma. pa sva delala vse živo in na koncu sem bila vsaj jaz polna občutkov, da sem slaba mati, ne znam, ne zmorem. nasvetov multimnogo, da se mi je že mešalo.  hočem povedat, da sem na koncu bila pripravljena poskusiti karkoli, čeprav mi je delovalo povsem zgrešeno, da bi se znebila občutka nemoči. zmanjšanje sladkarij pomaga samo pri hiperaktivnosti, pa še tam si niso enotni. tako da poskusi sami sebi vrniti zaupanje v svojo presojo. tvoj otrok je in če se tebi ne zdi smiselno nekaj, potem tega ne uporabi.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: pomoč strokovnjaka?
7.11.2011 9:26:51   
kalbo
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06

Ojla!

Ne vem točno kako naj začnem...
Že nekaj časa poslušam (predvsem od mojih staršev), da bi moj 5-letni sin potreboval pomoč strokovnjaka. Gre predvsem zato, da je preveč živahen, neposlušen, neubogljiv....

Zadnje čase se u vrtcu pretepa in nasplošno dela stvari, ki prav nobenemu niso pogodu.

Poskušala sem se že večkrat pogovorit z njim, mu določene stvari ukinit, zvečer mora včasih v posteljo pred bratcem...Pa vse skupaj nič ne pomaga.Vedno obljubi, da bo priden, da bo ubogal in tko naprej.Sedaj bom poskusila ukinit še sladkor, čerpav dvomim, da bo kaj pomagalo.

Mi mogoče lahko katera svetuje na koga bi se lahko obrnila?Sama nimam pojma, na psihiatra, psihologa???Kej se sploh začne?Ne zdi se mi, da bi šlo za hiperaktivnost.

Sej pričakujem odgovore v smislu 'ah pusti ga, sej je samo živahen', ampak verjemite mi, da sem že sita poslušanja teh opazk nonstop. Ogromno časa preživimo skupaj in počnemo use živo, zato očitkov o pomanjkanju času pri ukvarjanju z otroci tudi ne prenašam.

Res lepo prosim za kakšen nasvet!
Imam še enega sina (3leta), ki pa je že sedaj čisto drugačen.


Glej, jest poznam družino, kjer otroka vlačijo k psihologu, razmišljajo o hiperaktivnosti, cukru in podobnem, v resnici pa fantu manjka mej in dosledne vzgoje, drugače je pa čisto prijeten in zdrav otrok.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 27
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?