LittleSun
|
Dan, zgleda je nekaj štrajkal RR zjutraj, nisem mogla do foruma No sedaj pa že dela, to je važno! Kako ste kaj? Mene tako zebe, ne vem kako bom pozimi, to mi je vedno taka kriza, nikoli mi ni dovolj toplo. Pa še v službi imamo tako hladen hodnik, pa piha v pisarne, pa še ko greš ven je mrzlo, ni čudno da je skoz kdo bolan. Še 2 dni do moje , izcedka zaenkrat še ni, znaka tudi nobenega, niti za , edino lasje mi odpadajo malo bolj kot ponavadi, se spomnim da so mi v prvi tudi, ampak se ne spomnim če že od začetka. No ta mesec tako ali tako sem skoraj 100% prepričana, da smo zamudili tako da nisem šla niti v nabavo po teste, niti kaj dosti o tem razmišljala, čeprav sem se danes zalotila kako sem bulila v papirček če je kaj izcedka iz podzavesti se pa ne da izkoreninit bobika čakaaaaaaam turquoise polho3006 upam da se ti kmalu uredijo zadeve, ta stvar res ni prijetna LeJo čestitke sem zelo vesela ko preberem takšne dobre novice. Uživaj sedaj, testek zagotovo ne laže, če pa nisi prepričana naredi še enega. alfi iskreno sožalje ob hudi izgubi, upam, da vas kmalu razveseli plusek, ki bo vsaj malo zapolnil praznino. chungalunga glavo pokonci, tudi zate pride čas Katte kako si kaj ti?
|