Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. To je sam dobrih 10 dag na dan
... No, bom probala omejit zadeve - saj če nimam doma, potem ni problema, kupim si itak nikoli ne... Če mi pa prinesejo... hmmmm. pol je pa ful težko rečt ne pa gledat gor na omari... (ja, je razlog, da je to tako visoko spravljeno
, dojenje, krči - posledično samo hrana , ki naj ne bi napenjala (kuhano sadje, kuhana zelenjava, žrebiček, zajec, testenine...) od tega sem živela skoraj šest mescev...
. Pa mi tako manjka se it stečt in prepotit.
. Pa se mi jih je že par dni tako luštal, da sem se včeraj ob sedmih zvečer usedla v avto in jih šla iskat
, malica sadje, večerja, khmm to mi tud ne gre prav dobro od rok. Najverjetneje bo spet kakšno sadje.
niti ni nekaj presenetljivega
Pejd hitr še eno bajadero pojest!!!
Ni kaj, hormoni !
(ga ne znam narediti, prvič poizkusila) in nato sem se prekršila in pojedla cmokije vendar se še pravočasno ustavila, ker me je začelo ščipati v želodcu. Očitno ne prenaša več take hrane. malo pive -ni mi dobra vendar vpliv hormonov dela hudiča
a vztajno...
Za naslednjo dieto sem pa izbrala