Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

ni obrnil. Sem bila danes kr pošteno na trnih saj sem do zadnjega upala, da se mu uspe obrniti. No ja, zdaj imam dva dni časa, da se pripravim, ati pa tudi, čeprav ga je novica čisto spravila iz tira. Kr ni mogu verjet, da bo v četrtek lahko prvi držal najino štručko in ji/mu dal ime. Je bil čisto zmeden, kaj vse mora še zdaj naredit, hehehe, pa bogi še iz službe ni prišel. Lep dan vam želim še naprej.
!
. V glevnem danes sem si vzela frej, jutri pa bom skušala čim več narest, da me res nazadnje kaj ne preseneti.
Tega zdaj res nisem rabla, zvečer sem se kar jokala, tako me je blo strah, da če me slučajno boli trebuh od okužbe s tokso. No danes sem se malo pomirila, a vseeno imam samo to v glavi.
in mamice
. Včerajšnji CTG in pregled bp, MV je že zmehčan, samo se še ne odpiram. Zaenkrat se super počutim 2v1 in bi lahko še kar nekaj časa tako zdržala.
3
5