Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Potem bom šele lahko začela uživat v ideji, da sem nosečka.

. Na wc pa itak letim vsakih 5 min, ker se seveda moram prepričat, da tisto klokotanje in brbotanje "down under" ni kri, ampak navaden izcedek.
, 9.11., bom v 8. tednu. Dovolj zgodaj in hkrati dovolj pozno, da se vse, kar bi se moralo videt, vidi. No, upam.
, da me malo prišparajo.
...čisto sem že izčrpana. stanovanje mam v razsulu. še komaj kaj posesam, ker tak nimam volje. sploh več ne vem kaj naj jem. nič mi ne diši. slabo mi je nonstop. bruham sigurno en x na dan, čeprav mi gre potem gor samo ta kislina. logično ker nimam kaj bruhat...v glavnem muka no.
torej naj se tolažim da nekje čez 2-3tedne bom že v 2.tromesečju in bo vse lažje...super. torej komaj čakam..
me je dons enkat fuul ful ful močno zabolel, sm se ful ustrašla. so se mi tuk noge pa roke tresle na wcju, da bo kšna kri, čist sm paranoična
jutr bom polnih 6 tednov
sm pomoje jih nimam, to da se prec napihnem pa zredim je očitno reakcija mojga telesa na
in
, pa to že od 1.
in malo pikico
za vas.