Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 12.11.2011 16:55:17
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 mama praznuje RD. kaj si ji kupla?
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 12.11.2011 18:12:56
|
|
|
|
botrca
|
Čer, Z Janom sva povabljena večerjo ...lep večer.
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 12.11.2011 19:02:33
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 12.11.2011 19:04:07
|
|
|
|
matcar
|
Najprej se vam moram zahvalit za sveče.Hvala Bambi,da si mi povedala,ker prej sploh nisem šla gledat,od koga vse so bile.Tako,da smo jih dobili.Tudi mama se vam zahvaljuje za pozornost!
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 12.11.2011 19:19:14
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Pa je dneva pri koncu. Mater je šel hitro. Najprej šli na kosilo k mojima. Po kosilu pa mi2 v novo stanovanje čistit, L je pa ostal pri mojih. Malo pred sedmo sem pa šla po njega, ker je želel domov. Drugač bi še zdaj tam bla.
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 12.11.2011 19:20:15
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 mama praznuje RD. kaj si ji kupla? Nič še. Enostavno mi je ta teden časa zmanjkalo. Bo pa dobla nekaj, samo ne vem še kaj.
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 12.11.2011 21:05:55
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Najprej se vam moram zahvalit za sveče.Hvala Bambi,da si mi povedala,ker prej sploh nisem šla gledat,od koga vse so bile.Tako,da smo jih dobili.Tudi mama se vam zahvaljuje za pozornost!
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 12.11.2011 21:08:47
|
|
|
|
botrca
|
Najedla sva se...je prijateljica naredla lazanjo...mmm kak je bla dobra...na vrh pa še pecivo... Jan je že v pojsli, spi še ne...gledala sem dvoboj ravnokar...drugače pa po starem. Sem že v pižami, malo na rač. tv...nič posebnega.
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 12.11.2011 22:20:17
|
|
|
|
botrca
|
nočko
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 13.11.2011 0:19:06
|
|
|
|
arabela*
|
čer malo časa tudi za net... NIč posebnega danes, dopoldne obisk, potem je šla M k babici za par ur, mi pa smo šli še v Lidl in Špat malo po nakupih... Zvečer po M..domov, malo relax..zdaj pa tak počasi spanje na vrsti
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 13.11.2011 7:16:50
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 13.11.2011 7:22:37
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! Pa še res. In spet prehitro.
< Sporočilo je popravil majakla -- 13.11.2011 7:25:50 >
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 13.11.2011 8:10:10
|
|
|
|
botrca
|
Jutro, kava, zajtrk, risanke.
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 13.11.2011 8:12:24
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro , danes relativno normalno. upam, da smo zdaj zdravi. včeraj se je T 5 x pokakal in to normalno, nič driske. bruhal tudi ni nič že 2 dni. je pa revež v tem tednu shujšal za 700g , kar se seveda pri takih malih fejst pozna. danes gremo k tašči in tastu na kosilo, tako da sem malo fraj. imam pa za prat cunje in peglat se spravljam že 2 tedna.
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 13.11.2011 8:16:11
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! Pa še res. In spet prehitro. mi smo tudi od 7.20 budni
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 13.11.2011 8:20:03
|
|
|
|
botrca
|
14000 objav Kaj kuhate danes?
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 13.11.2011 8:33:03
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca 14000 objav Kaj kuhate danes? 1. 2. Jaz nič, moj pa govejo juho , pečenko in prilogo, ter solato. Jaz pa pucat.
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 13.11.2011 8:43:10
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj kuhate danes? Mulo
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 13.11.2011 8:45:57
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca 14000 objav Kaj kuhate danes? 2. Jaz nič, moj pa govejo juho , pečenko in prilogo, ter solato. 3. Jaz pa pucat. 2. Mmm... 3. Beek Fuj
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 13.11.2011 8:55:55
|
|
|
|
majakla
|
... da se še malo pohvalim, včeraj vstala ob 5.45., ob 7. se dobila s kolegicami in šle v breg. Ob 9.30 pa smo že, cele vesele, da smo osvojile cilj, kofetkale v Slov. Konjicah, ki so by the way ful lepe. Aja, šle smo na Skalo, gori je blo -3, meni pa vroče kot da je +30. Ta teden pa z mojim na Pohorje.
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 13.11.2011 9:46:00
|
|
|
|
arabela*
|
morning super duper spali, M se vstala ob 8.00 in se igrala, midva pa do devete, pa A.. Zdaj pa pospravljam, pa hladilnik bom spraznila, ker ga bomo z enim drugim menjali, ki ima malo večjo skrinjo maličke pa rišeta in malo risanke gledata, malo slušalke in muzika, pa plešeta....pridne skratka
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 13.11.2011 9:47:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj kuhate danes? restan krompir, svinjski cordon blu, pečena rahlo pikant krilva in piščančje dunajske...aja pa zelena+radič solata...
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 13.11.2011 9:49:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla ... da se še malo pohvalim, včeraj vstala ob 5.45., ob 7. se dobila s kolegicami in šle v breg. Ob 9.30 pa smo že, cele vesele, da smo osvojile cilj, kofetkale v Slov. Konjicah, ki so by the way ful lepe. Aja, šle smo na Skalo, gori je blo -3, meni pa vroče kot da je +30. Ta teden pa z mojim na Pohorje. pridna
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 13.11.2011 9:55:08
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla ... da se še malo pohvalim, včeraj vstala ob 5.45., ob 7. se dobila s kolegicami in šle v breg. Ob 9.30 pa smo že, cele vesele, da smo osvojile cilj, kofetkale v Slov. Konjicah, ki so by the way ful lepe. Aja, šle smo na Skalo, gori je blo -3, meni pa vroče kot da je +30. Ta teden pa z mojim na Pohorje. pridna zelo pridna
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 13.11.2011 10:10:42
|
|
|
|
majakla
|
Z Nikom sva sama doma. Jaz: kdo bo jedel pomarančo? Nik: ati.
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKo vam dojenček pade s postelje ...Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.