Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Pa govorila sem, da ne bom NIKOLI delala za računalnikom. No, seveda se zarečenega kruha največ poje... Zdaj visim cele dneve na računalniku. Najprej v službi, potem pa še privat doma 
. Meni je idealno delo nekje v eni pisarni prelagat papirje iz enega kupčka na dugega, na računalniku tipkat...vmes si malo oddahnit v družbi sodelavcev, skratka, delo BREZ strank. To mi nikakor ni všeč, čeprav do zdaj sem vedno delala s strankami takšnimi in drugačnimi, no, pa saj zna bit vsaj bolj zanimivo
Namenoma si nisem dala tampona, ker včeraj je bil prazen, tako da sem si ga komaj ven povlekla. Evo, danes pa, ko imam dnevni vložek in za povrh ga imam še na tangice, pa spet kri...
da včasih nič, potem pa spet teče. Vse skupaj se mi v največ 6 dneh izlije, čeprav ponavadi 2-3 dni samo še malo.
upam da se ti kmalu uredi tole in da kmalu mine. Pa je to značilo, da so boleče
tud jaz iščem novo idejo!
Delam to za kar sem študirala, odnosi so fajni, delo kot tako je polz ljudmi pol s papirji, dinamično, nikol n vem kaj bom, pa koristna sem družbi
v Kuhinji je pa tako, da zna kakšno pico spečt, kakšno zelenjavno juhico skuhat in še bi se mogoče kaj našlo, pa to vse zelo okusno naredi, ampak se pa izogiba kuhinje v velikem loku. No, ja, posodo kar zna večkrat pomiti (žal nimava pomivalca
)
. Drugače pa je trenutno (oz. že nekaj časa) brez službe in je edino prav, da je zadolžen za gospodinjska dela. Saj mi pove, da ne bo vedno tako