Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Čer. Jaz tudi žal jutri ne morem, od četrtka naprej sem pa v MB do ponedeljka. A za petek pol še velja? Kar se mene tiče,ja,sem ravnokar mojemu rekla,da smo se zmenle,tak,da jaz grem. Super, če ne bo nobena za, pa grema same, ampak sem ziher, da bo še katera prišla. Imam pa drugače jaz tudi avto, gre moj s sodelavcem, ker se mu ne da vozit v Bistrico. Ja,Karmen je rekla,pa Bambi,pa lahko,da se še katera opogumi.Za prevoz pa se bomo tak zmenle.Jaz bi vglavnem se k eni prištulila,da lahko kaj spijem konkretnega. Jaz zaenkrat še tudi pofočkana Pa avto je tud že zrihtan super! jaz pa moram razočarat, da me je moj malo zaj... za petek . ima neke službene zadeve, tak da imam jaz malega. razen, če ga kaki babici uturim, ampak ne vem če bom sproščena, ker še nikoli ni bil čez noč drugje, pa glede na to kako slabo spi zadnje cajte, ne vem no. Ja do kdaj pa ima to službeno tvoj ali je to "službeno"? Lahko se nam pa kasneje pridružiš, ali misli tvoj celo noč okrog hodit?
|