|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dan 1,5 mesečnika
24.8.2005 16:01:21   
julija*
Punce prosim, če mi napišete kako ste preživele dan z vašim 1,5 mesečnikom.
Naša pupa se naje, nato je 20 minut dobre volje (se pogovarjamo, pojemo,...) nato pa začne jokat. In to je že celi teden tako. Zaspati čez dan sploh ne more, na rokah malo zadrema. Ni videti, da bi bila bolana. Menite, da bi morala obiskati zdravnika?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Dan 1,5 mesečnika
24.8.2005 16:02:38   
Anonimen
Nik je bil isti:duda::ups:, nič se ne sekiraj, še malo pa bo jo vse zanimalo!:bravo:

(odgovor članu julija*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Dan 1,5 mesečnika
24.8.2005 16:04:36   
morskadeklica
Moja je bila ista in sicer do skoraj 3 mesecev. Čez dan ni spala, ponoči pa kakor kdaj. Najhuje je bilo ravno pri 6 tednih, pri 3 mesecih pa se je vse kar naenkrat nehalo in to v enem dnevu. Še zdaj ne vem zakaj in kako:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:
Kaj naj ti rečem, minilo bo!

lp:muca:

(odgovor članu julija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Dan 1,5 mesečnika
24.8.2005 18:03:25   
SashaB
Za takšne čudne in nerazložljive preobrate :zmeden2: je ful dobra knjiga THE WONDER WEEKS (nizozemska avtorja Vanderijt in Plooij). Ne vem če se pri nas dobi, jaz sem jo kupila preko interneta (v angleščini). Zelo dobro opisuje zakaj je pikci v določenih tednih obnašajo kot se. Kaj se dogaja v njihovih glavicah in kako napredujejo s svojim razvojem :duda:.

Ravno to kar ti opisuješ se je dogajalo tudi nam in v knjigi je lepo razloženo, da je to obdobje ko pikec popolnoma na novo odkriva svet in je zato zelo ranljiv in prestrašen :( in edino kar mu je znano sta mami in ati. Zato veliko joka in želi da smo blizu. Takrat zelo pomaga (vsaj pri nas je) da se mu 150% posvetiš. Kar pomeni tudi včasih nošenje naokoli (tako lahko opazuje nove stvari) in veliko komunikacije. :)

Upam da ti bo to kaj pomagalo in bo težko obdobje hitro minilo.

(odgovor članu julija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Dan 1,5 mesečnika
24.8.2005 18:22:14   
mayci
Tudi naš Lan je včasih po hranjenju malo nemiren, kar ne ve, kaj bi sam s sabo in mu res pomaga samo to, da ga nosiva okrog in mu kaževa sto zanimivih stvari, se pogovarjava z njim in mu pojeva...:)
Čez nekaj časa se pomiri, utrudi in zaspi.
Očitno gredo res vsi čez določene faze in imamo potem iste "težave".
Hvala SashiB za razlago!

Lep pozdravček od Mayci in :duda:Lana

(odgovor članu julija*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Dan 1,5 mesečnika
24.8.2005 21:26:59   
Grascakinja
Tudi voziček je takrat dobra tolažba, pa kengurujčkanje (to sploh) in guganje v ležalniku, petje pesmic, nošenje, pestovanje...

(odgovor članu julija*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Dan 1,5 mesečnika
25.8.2005 10:01:52   
Veverička
Midva sva bila zaradi tega (skoraj) cele dneve zunaj, kljub temu, da je bila zima. Zelo so ga mučile kolike in mu je zgleda odgovarjalo tresenje -vibriranje :zmeden2: Prav oboževal je vožnjo z vozičkom; ko sem mu na glavo dala kapico ali najkasneje, ko sem ga položila v košaro, je že sladko spal.

(odgovor članu julija*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodbe malih junakov: Ko tvoj otrok ne mor...
Partner me je odložil pred porodnišnico, prepričan, da bo mene in najinega princa pobral tri dni kasneje. V porodnišnici...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?