Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Dan vsem. Da poročam. Naša tamala je včeraj ful kuhala, popoldne pa pošteno hropla. Sva šla k dežurnemu P zvečer in je pokazalo, da je načeloma vse ok, saturacija je bila vredu, pljučka čista, ušeska so ok. Nam je dala samo voltaren svečke. Ni pa danes še nič kaj boljše, vročina je še vedno, svečko dajem na 8 ur od včeraj zvečer dalje, malo prej je ravno spet dobila, ker ji je na 39 narastla vročina. Edina izboljšava je, da se ji je nos odprl in da se ji ful čisti. Boga pa je, ker ful se ne zna izkašljat ne in pol se muči zraven, ko se pa izkašlja, pa je vredu. Drugače je pa dobre volje, pije ful, je malo manj, ampak vse v mejah normale. Zdaj pa edino ne vem ali naj grem nazaj danes zaradi te vročine, to je zdaj že 3. dan tak visoka kljub zbijanju Ni je namreč dala v laboratorij včeraj, ker so bila pljučka, ušesa in grlo vse ok. Mislim sicer da bom še do jutri zjutraj počakala no. Bošček mali,si me včeraj klicala ko smo spali,potem pa mi nisi dvignila.Kaj si me zato rabla?Pa tudi vam roj . Ja, zato sem te klicala, sem pol bambi dobila. Pol ko si pa nazaj klicala smo pa mi spali, ko smo se pa zbudili, smo pa pol kr šibali, ker je bilo to tak grozno za poslušat, ko se ni mogla izkašljat.
|