|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nazaj v vrtec ali varstvo doma?
24.8.2005 19:39:05   
gamini

Znašla sem se pred problemom, zato bi vas prosila za vaša mnenja. Glede na to, da od 6.6. delam skrajšani delovni čas, sem se pa zmenila v službi, da delam po 8 ur in sem več dni doma, sem s 11.7. našo pikico izpisala iz vrtca (plačujemo rezervacijo). Kadar sem v službi, vskoči moja mami in jo ona čuva (+starejši dve). No, potem mi je mami rekla, da bi bilo najboljše, če bi jo izpisala iz vrtca, ker je brez veze, da plačujem za tsitih nekja dni, ko bi bila v vrtcu (skoraj polno ceno). Sedaj pa sem pred dilemo, kaj naj naredim: s 1.9. naj gre nazaj v vrtec ali pa jo izpišem. Če se spomnite, sem nazadnje pisala o tem, kako ne mara v vrtec(čepav na začetku ni bilo problemov)... Prosim za vaša mnenja... :zmeden2:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nazaj v vrtec ali varstvo doma?
25.8.2005 22:37:33   
frutka_
Sicer ne vem koliko je tvoja punčka stara ampak jaz bi poskusila še z vrtcem. Po mojem mnenju otrok potrebuje otroško in ne odraslo družbo. Če pa sprva ni bilo problemov in so se nato pojavili pa je morda prišlo do kakšnega kratkega stika v vrtcu.
Je pa čisto tvoja stvar kako se odločiš, ti svojega otroka tudi najbolje poznaš in narediti moraš kot meniš da je prav zanjo. Menim pa, da je eden izmed redkih razlogov zakaj bi otroka vzela iz vrtca le nenehne bolezni ali pa hud odpor do vrtca. Sicer pa če je deklica vesela in družabna ne bi smelo biti večjih težav ob ponovnem uvajanju.

Aja, otroci pa imajo starše fajn naštudirane.


LP:sloncek:

(odgovor članu gamini)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nazaj v vrtec ali varstvo doma?
25.8.2005 22:43:01   
Anonimen
Če bi jaz bila malo doma in malo v službi, bi otroka v vrtec vozila redno, vsak dan. Ker se mi zdi, da otrok potrebuje rutino, red. Pa vrtec je res izredno koristna stvar, otrok se veliko nauči in je v družbi vrstnikov, kar je dobro. Predvsem ne sme biti pardona, ali ja ali ne, ali 2-krat ali 3-krat, ali pred spanjem domov ali ne itd. Vsak dan in vsak dan spat. Pa je veliko lažje za vse, najbolj pa za otroka. Saj vem, da smo mame včasih preveč zaščitniške in se nam otrok blazno smili, tudi jaz se moram včasih prav prisiliti, da stsnem zobe in "ga vržem v vodo".:)

(odgovor članu gamini)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nazaj v vrtec ali varstvo doma?
26.8.2005 8:13:23   
gamini

Frutka in Splišni, hvala za vajini mnenji:bravo:!

No, včeraj sva šli v vrtec otročke pogledat (Frutka, moja pikica je bila stara dve leti, 13.8.), po 5-minutnem pogovoru je začela jokat tako hudo, da sva se zelo hitro "pobrali" domov. Tam je bila tudi nova vzgojiteljica, ki je takoj rekla, da tole bo pa kriza in mi je svetovala, da bi se ponovno uvajali (v vrtec bi naj šla 12.9.-do takrat imamo rezervacijo).
Kar pa se tiče nenehnih bolezni: vsak mesec smo bili ponavadi 1 teden v vrtcu, pa 3 tedne doma. Odpor: ja, se je tudi pojavil in sicer po skoraj 8 mes. vrtca, jok, kručanje, metanje po tleh, čeprav prej ni bilo nobenih probleomv, ko je šla v vrtec. Od vzgojiteljice nisem dobila nobenega pametnega odgovora. Včeraj pa sem jo že skoraj izpisala...

(odgovor članu gamini)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nazaj v vrtec ali varstvo doma?
26.8.2005 8:16:38   
gamini

Se mi je mudilo odpisat, pa sem se zatipkala: kričanje, ne kručanje; problemov, ne probleomv...:zmeden2:

(odgovor članu gamini)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Nazaj v vrtec ali varstvo doma?
26.8.2005 8:40:52   
Anonimen
Z boleznimi bi moralo biti čedalje bolje, najbrž bo letos že občutna razlika. Pa če ima še novo vzgojiteljico, toliko bolje, ker je bila lanska morda malo čudna, glede na to, da se izgleda niti pogovoriti nista uspeli, kaj bi lahko bilo ali kaj je za narediti, da se kriza čimprej konča. Sicer pa, če bi se bolezni nadaljevale v taki obliki oz. količini, kot praviš, da so bile, bi jo jaz vseeno za eno leto izpisala. Morda imunski sitem še ni toliko razvit. Poskusite, ampka ne scagano. Odločno. Potem se bo pa že pokazalo.

(odgovor članu gamini)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...
So edinci srečni ali razvajeni?
So edinci res osamljeni in razvajeni? Britanski znanstveniki trdijo nasprotno.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?