Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.
. To je moja druga
. Po mojih izračunih naj bi bil PDP 14.8.
, danes pa sem test ponovila za ziher.
.
. Pregled pri svoji g. imam 4.1. ( dokaj hitro ), v ponedeljek dam kri za test nosečnosti v Lj. in tam naj bi imela prvi pregled. A ve morda katera kdaj te naročijo v leonišču na prvi UZ po krvnem testu?
. Sem bla že par dni prej 99%, da bi lahko bila noseča sploh glede na boleče prsi. Test sem naredila 2 tedna nazaj in takoj je bil plus. Glede na januarsko izkušnjo z izvenmaternično nosečnostjo sem bila tisti trenutek samo preplašena nič drugega. Takoj sem šla do G, me je hvalabogu tut vzel. Itak se pri 4t ni nič videlo, zato me je naročil čez en teden. To mi je bil grozen teden. Razmišljaš o tistem procentu možnosti ponovitve izvenmaternične, ne moreš nič naredit, samo čakaš. Na pregledu (5t) se je videlo, da je "nekaj" na pravem mestu, v maternici, in takrat se mi je odvalil kamen iz srca. Končno sem se lahko začela veselit. Danes sem napolnila celih 6t, naslednji pregled pa imam 15.12.
. Tudi jaz sem se razveselila +. To je moja druga nosečnost in upam, da bo enako mirna kot kot je bila prva. Vse je še tako sveže, da bom še malo počakala z ostalimi informacijami
. Prvi pregled imam v začetku januarja.