amyZ
|
Joj, punce, a še kateri nagaja ko hoče napisati odgovor? Meni danes že parkrat vrglo ven, da stran ne obstaja, ko sem kliknla za napisat odgovor. Sicer pa, Sandra pazi, da se ti temperatura ne poviša preveč, ena je zadnjič omenila da je sok od pese dober v primerih vročine, al pa kakšen česenček pojej. Upam, da se kmalu pozdraviš in da se izcedek preneha, kakršenkoli že je. Drugače pa sem malo googlala po različnih straneh o velikostih ploda in na strani http://noseca.com/ videla, da je vse lepo strokovno napisano, označeno in naslikano. In če pogledate velikost ploda pri 8 tednih je 14mm max., tako da bi enako lahko bilo pri tebi bobika, tako da se mi ne zdi takšno odstopanje, sploh glede na velikost, ko je plod že velik 9 tednov, kar pa pri tebi še malo manjka. Jo, jaz sem svojega fižolčka videla pri 4mm in zdaj do 10.1. čakati, ko bo res že pravi korenjak, če bo res vse ok. Nekako razmišljam, da bi se med prazniki na svojo voljo samoplačniško naročila na en UZ, toliko da vidim, če je vse ok in če raste. Samo zato, da bi vedela, da je vse ok. Ne vem pa če bi mi G to odobril, oz. če bi razumel kaj bi rada.
|