Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Bomo vidli januarja ali pa že prej če slučajno priteče
ker me na vsake toliko tako zvije kot da bo prišla, samo mi je malo hitro pa še nobenega belega toka nimam... 
in ne za PMS - niti joške me popolnoma nič ne boljio...a mislite, da je še prezgodaj, da bi sekarkoli kazalo? Glede na O imam še en teden do M...
kaj bi lahko blo
, da ne bomo kej zamudl
, če mam slučajno šele zdej O, po sluzi se pa ne morem orientirat, ker kar ni in ni tiste značilne O sluzi ... čudno
.. . Sedaj pa pričakujem
21.01. 2012 to bo 2. poizkus po ss.. In čutim, da bo v tem mesecu velikooo
ker smo ta mesec bolj malo slončkali pa je upanja bolj malo, ampak nič za to, nič ni zamujeno, bo pa novo leto prineslo srečo in nasmeh na naše obraze.
ker spet čutim neko špikanje po jajčnikih od včeri naprej (O je bila v četrtek). in nočem nočem nočem nočem met spet enih brezveznih izmišljenih znakov k me pol vržejo iz tira. Kr predstavljam si svašta. za sklaftat sem
dejte me postavt na realna tla
razočaram, ampak mislm da bolj razočaram sebe s takimi. eh... ko vsaj nebi glava proizvajala lažnih znakov in bolečin, pol bi blo boljš. tko pa je razočaranje ob negativnem testu vedno še večje kot bi bilo drugače, k ga verjetno sploh nebi šla delat.
hehehe BO
, enkrat BO!