|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 23.del
18.1.2012 10:48:56   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

kak pa je fajn, ko kihneš v poln pepelnik user posted image

na zdravje user posted image

kak sem se pa zdaj nasmejala...zmagala si user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu oktober11)
Neposredna povezava do sporočila: 851
18.1.2012 11:59:23   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Jutro! user posted image

... Zjutraj pa na vse zgodaj tečka in dokler nisma šla iz stanovanja samo neko prigovarjanje. Nebi se oblekel, pa nebi šel v vrtec. Upam da je to samo neko kratko obdobje.

Pri nas isto - da ni kaki virus. user posted image

Aja, pa hvala za povabilo, lahko vnovčim naslednjič, ko bo več časa? user posted image

Jaznoseca: hvala. "Samo" voljo rabiš pa gre, nimam pojma od kod sem jo toliko časa črpala, sem jo pa čisto izčrpala. user posted image

CSD je na Teznu, Zavod oz. borza še kuj v mestu, bi pa mi bilo super, če bi prišla se oz. bi bilo še bolj super, če je več ne bi rabla spljoh. user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 852
18.1.2012 12:00:21   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

kak sem se pa zdaj nasmejala...zmagala si user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Hahahahaaaaa...  (Bambi pa verjetno ni smešno...?)

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 853
18.1.2012 12:06:58   
bambixxx

hehe, hvala

Neposredna povezava do sporočila: 854
18.1.2012 12:08:31   
bambixxx

bambixxx kak pa ti je naštimal vrat al kaj si rekla...je bolelo? Kolk pa si dala €?

prime te za glavo in ti zasuče vrat na obe strani, tako da prav poči in škrtne v vretencih. potem ga objameš in te dvigne, najprej v križu poči, potem pa še med lopaticami. sem bila čisto "ukočena" po njegovih besedah, ker pač nosim T., ki ni ravno lahek. Bolelo ni nič. Cena je pa 50€ na obisk. Moram še it naslednji mesec 1x in to je to. user posted image

user posted image user posted image ..ne morem verjet da ne boli user posted image ..in kolk let si pol mirna?

pač malo neprijetno je, ampak res ne boli. kolk let? nimam pojma, moram vprašat drugič.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 855
18.1.2012 12:09:19   
bambixxx

bambixxx kak pa ti je naštimal vrat al kaj si rekla...je bolelo? Kolk pa si dala €?

prime te za glavo in ti zasuče vrat na obe strani, tako da prav poči in škrtne v vretencih. potem ga objameš in te dvigne, najprej v križu poči, potem pa še med lopaticami. sem bila čisto "ukočena" po njegovih besedah, ker pač nosim T., ki ni ravno lahek. Bolelo ni nič. Cena je pa 50€ na obisk. Moram še it naslednji mesec 1x in to je to. user posted image

user posted image user posted image ..ne morem verjet da ne boli user posted image ..in kolk let si pol mirna?

v bistvu je rekel, ko zasučeš glavo na stran, si moraš ta zadnjo videt, pol je ok vrat in hrbtenica.

< Sporočilo je popravil bambixxx -- 18.1.2012 12:10:45 >

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 856
18.1.2012 12:11:43   
bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

user posted image user posted image user posted image  Hahahahaaaaa...  (Bambi pa verjetno ni smešno...?)[/color]

ja no, ni blo take sile, sem samo 2 skadila, še ni blo tolko pepela not user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 857
18.1.2012 12:32:41   
majakla

v bistvu je rekel, ko zasučeš glavo na stran, si moraš ta zadnjo videt, pol je ok vrat in hrbtenica.

Se sučem, pa sučem, pa user posted image  ... eh, ti mi morš to pokazat...
V desno mi je lažje. user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 858
18.1.2012 12:33:37   
majakla

user posted image user posted image user posted image  Hahahahaaaaa...  (Bambi pa verjetno ni smešno...?)[/color]

ja no, ni blo take sile, sem samo 2 skadila, še ni blo tolko pepela not user posted image

Ej, oni pepelnik bi rabila, veš, ko stisneš, pa se pepel skrije.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 859
18.1.2012 12:39:28   
bambixxx

Ej, oni pepelnik bi rabila, veš, ko stisneš, pa se pepel skrije.[/color]

eh ne, samo kihat ne smem not, pa bo user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 860
18.1.2012 12:58:34   
bambixxx
no vsaj nekaj dobrega... sem delala testni izračun dohodnine in dobim vrnjeno 690€ user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 861
18.1.2012 12:58:43   
ly117
Spucala kar sem mislila spucat, Kosilo se že tudi kuha. tak da malo relaksa preden grem po L.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 862
18.1.2012 13:06:22   
majakla

Ej, oni pepelnik bi rabila, veš, ko stisneš, pa se pepel skrije.[/color]

eh ne, samo kihat ne smem not, pa bo user posted image

user posted image  user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 863
18.1.2012 13:07:23   
majakla

no vsaj nekaj dobrega... sem delala testni izračun dohodnine in dobim vrnjeno 690€ user posted image user posted image user posted image

Mater si kreditirala državo, pridna. user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 864
18.1.2012 13:08:12   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Spucala kar sem mislila spucat, Kosilo se že tudi kuha. tak da malo relaksa preden grem po L.

Kaj pa imamo danes? user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 865
18.1.2012 13:48:55   
matcar
Dan!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 866
18.1.2012 13:49:11   
Arwenko

kje narediš to?

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 867
18.1.2012 13:51:02   
matcar
Jaz sem tudi v totalnem k...cu,me križ ful boli,pa ne vem,od česa.user posted image Bom pa zgleda mogla Tea k P peljat,ker ful kašlja,kljub sirupu,pa prav hripal je že postal.user posted image Saš pa je pri tašči do ju3.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 868
18.1.2012 14:50:11   
oktober11

večja je ta zadnja, lažje je user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 869
18.1.2012 15:07:59   
botrca

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...kdaj pa moramo to oddat?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 870
18.1.2012 15:10:34   
bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

kje narediš to?

e-dohodnina

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 871
18.1.2012 15:11:09   
bambixxx

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...kdaj pa moramo to oddat?

olajšavo za otroka do 6.2.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 872
18.1.2012 15:31:24   
karmen7

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

kje narediš to?

e-dohodnina

Madona al sem blont al kaj??? Že dva dni se hočem registrirat na to stran, pa imam certifikat, pa imam digitalni podpis pol pa mi napiše da naslov ni veljaven. user posted image Any idea?

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 873
18.1.2012 15:39:47   
Arwenko

olajšavo za otroka do 6.2.

evo, zrihtala, dobim nekih 500 eur vrnjeno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 874
18.1.2012 15:39:58   
botrca

večja je ta zadnja, lažje je user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

markoskače markoskače
fhgghdfgjksdafg

Ali boste gladali tekmo Slovenija Rusija

da (40%)

ne (26%)

sigurno (4%)

sigurno ne (10%)

nisem čisto prepričan (9%)

me ne zanima (11%)

Število vseh glasov: 231

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!