Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

...upam da je februarja nebo..in da bo pol
, zdaj 2 dni nič - danes pa spet bomo ! Čeprav še O sluzi nimam !
Jaz mam kr v redu taščo ampak mislim, da k našemu odnosu veliko pripomore to, da živimo daleč narazen. Ko se vidimo, je super. Mali tudi vedno uživa, tako da ni problem. Verjetno bi bilo drugače, če bi živeli skupaj. Ampak potem bi imela tudi varstvo za kak popoldan. Ja, vsaka stvar ima tako pluse kot minuse. Opravljivk pa ne maram
pa naj bo prijateljica, mama ali pa tašča!
pred O. Kako pa sluz napove O pa pojma nimam. Jaz sem mislila, da takrat, ko imam to sluz, da imam tudi O pa očitno ni tako. Namreč danes sem opazila to tapravo sluz, O-testi pa zaenkrat še niso nič pokazali. In prav je tako, kar naj še malo počaka, da pride moj dragi domov. Ne bi rada, da februar splava po vodi.
. Predvsem tistim, ki prvič čakate na to, privoščim fuuuul
me je misel na to še bolj žalostila in sem potrebovala par dni, danes sem pa mislila kako se bova pocartala, pa je fuzbal
in to njemu zelo pomembna tekma, tako da ne drmam, sem zdaj jaz par dni bila tista, ki nisem hotela, ne bi bilo fer, če bi bila pa zdaj užaljena, ker ne spusti vsega in skoči. No če bi bil normalec mesec bi bila zdaj akcija
se bomo štulili pri mojih.
ne zbolet!!
pa tudi že zasluživa a ne.