sandra85
|
pozdravljene so ja, mene so v soboto brez besed zadržali v bolnici-je rekla, da me niti slučajno ne spustijo domov...namreč me je apregledala ginekološko, uz trebušni in tudi vaginalni. med ginekološkim pregledom se mi je kri dobesedno vlila iz materničnega vratu......in seveda, ker je bil vikend, sem morala do danes čakati na izvide brisa---in hvala bogu je bris negativen, to pomeni, da ni vnetje in da je samo m. vrat tako grozno občutljiv. v soboto zvečer sem dobila še močne krče (popadke), ki pa znao seveda sprožiti prezgodnji porod, takoj so mi dali buscopan, ki jih jemljem še zaj. no, krči so se včeraj popoldan končno umirili, tako da mi je predpisal počitek par dni in nič spolnih odnosov 1 teden. drugo pravi, da je vse ok in da bom verjetno krvavela celo nosečnost, glede na to, da imam tako občutljiv m. vrat sem pa zagnala tako paniko, ker me je v soboto ob sprejemu pregledala ena od G, ki jo zelo pljuvajo in mi je tako grdo rekla, češ da neve kaj bo in da bom šele v torek izvedela če je plod v nevarnosti babji, sploh ne zna potolažit že tako panično nosečnico!!! no, če ne drugo sem imela 3 dni počitnic in se pustila razvajat, pa še v sobi sem imela eno fajn punco, ki je v 10t in tudi krvavi-na koncu se je tudi pri njej izkazalo da je vse ok, hvala bogu. in sma tolko čakulale in se nasmejale, da je cajt hitro minil pa še eno celo knjigo sem skori prebrala :) vas bom kasneje brala za nazaj, grem počivat...pa hvala vsem za skrb!
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|