|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NAkup vozička
26.8.2005 13:42:16   
srečica
Pozdravljene,

Kako ste? Prosila bi vas za pomoč pri nakupu vozička. Rada bi kupila tistega, ki je 3 v 1 (košara, lupinica in kasneje šporni voziček), košaro potrebujem, ker bom rodila januarja. Zanima me kake znamke vozičkov so vredu in kje se jih kupi? Eni hvalijo Peg perrego, drugi haug.. Tako, da res več ne vem kaj naj kupim. Danes sem gledala Peg perrego pliko 3 za 121.000,00 SIT, pa se mi zdi ok, samo kolesca majhna me motijo. Ena sodelavka ga priporoča, ker ga ima, druga ga šimfa, ker ga ni imela… Ne vem več. Mi pomagate?

Lepo nosečnost še naprej,

Mojca
Neposredna povezava do sporočila: 1
   NAkup vozička
26.8.2005 13:48:20   
Anonimen
Sama sem imela PP Pramette za dojenčka od januarja naprej in sem bila zadovoljna. Nismo pa imeli košare, ker se mi zdi nepraktična. Zavzame dosti mesta v avtu. Mi nismo imeli težav zaradi mraza (ker ni bilo košare)pa imam nedonošenko, ki je bila št bolj občutljiva (cca. 2,5 kg takrat).

Je pa stal voziček pramette z lupinico, ki se da namestiti tudi na voziček cca. 100.000 sit

Kolesa so majhna, vendar za mesto čisto dovolj, za teren pa naglejujemo nekaj rabljenega.

Bojana

(odgovor članu srečica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   NAkup vozička
26.8.2005 13:55:40   
2ursae
namest Plika 3 (ki se je, mimogrede, na testu revije VIP, odrezal slabo), lahko poskusiš s podvozjem Classe 4 - velika gumi kolesa in fino vzmetenje. Midva sva vzela to varianto, se pravi to podvozje s košaro in športnim delom. Sicer ga še nisva preizkusila (sem še :nosecka: )ampak se mi zdi, da sva se v redu odločila. Gledala sva še Quinnya, a se nama je zdela košara premajhna.

Pozdravček :muca:

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   NAkup vozička
1.9.2005 13:51:31   
jelka
Jaz sem kupila I'coo Photon 3 Air kompleten s košaro za dojenčka. Cena pri nas 180.000 SIT, v Nemčiji pa 96.000 SIT. Podrobnosti si lahko ogledaš na internetu http://www.hauck-group.de/de/startseite.asp?PLID=4&LIZID=. Če te še kaj zanima mi lahko pišeš na naslov jelka22@hotmail.com.

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   NAkup vozička
1.9.2005 15:24:30   
spella
Jaz se kupila komplet od Peg perega tega za 121.000. ki si ga gledala. Za enkrat še čekamo da ga sprobamo...ko smo ga pa doma sestavljali in raztavljali na vse možne načine se nama je zdel zelo praktičen, enostaven, lahek...skratka super .

Upam, da ga bomo lahko tud tako hvalili čez tri tedne .

Lp Špela

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   NAkup vozička
1.9.2005 15:48:40   
bobek05
Jaz imam Quinny-ja Speedi SX - sem pa dokupila košaro in lupinico. Za vse skupaj sem odštela malo manj kot 140 jurjev in sem ful zadovoljna... Anej je še majhen zato ima zaenkrat na voziček namontirano košaro ali lupinico - se da dol vzet in gor dat ful simpl.. pa kolesa so the best, ker se sprednje golo vrti za 180 stopinj in je z vozičkom ful easy manevrirat..

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   NAkup vozička
2.9.2005 9:30:27   
medvedek
Midva z dragim sva se odočila za Qunny Buzz, ki je bil avgusta v Baby centru v akciji. Kupila sva vse v kompletu (športni, košaro in lupinico za 118.000,00). Upam, da sva se prav odločila in se nisva po domače povedano nasankala. Kajti izbira vozičkov je res ogromna in sploh ne veš za katerega bi se odločil. Ker pa pričakujeva najinega sončka novembra sva se pač odločila še za košaro saj se nama zdi, da se tako majcen otrok ne more pozimi voziti samo v športnem in zimski vreči.
Upam, da se boš prav odločila tudi ti.

LP MAMI

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   NAkup vozička
2.9.2005 13:14:04   
urška
jaz sem za hauck shopper ...

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?