Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. 
No sej ful pijem, ne upam si pa piti uvin čaj, ker me je strah da mi ne bi začelo kaj pucat ledvic (kar je sicer dobro) in bi imela spet hude bolečine, mah upam na najbolše!
. Se mi je pa v naslednji nosečnosti pojavil pesek, ki pa ni bil tako boleč... je šlo v nekaj dnevnih ven... očitno sem sama v nosečnosti bolj podvržena kamnom oz. pesku, saj zopet čutim "žgečkanje" v predelu ledvic
, a ne? Se ti kar neverjetno zdi, da bi se lahko zgodilo da ne bi prišla. Ampak enkrat je res ne bo. Pa če nam bodo pomagali pri tem ali ne, tudi me bomo izkusile sladkosti (in slabosti) nosečnosti.
. Jeeeeeeeej. Danes sem delale CB, ki sem ga imela na zalogi in tudi ta je pokazal plusek. Tako, srečka
sem
E
, sedaj pa srečno, do konca in naprej!
(2. krog)
ojnk ojnk
lej, če ti bo lažje naredi testek pa se bo mogoče že kaj pokazalo, v vsakem primeru tudi če se ne nimaš kaj izgubit ker je itak še prezgodi, jst sem šla na to karto igrat