Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
sem čist presrečna in sicer sta se iz 4 celic, ki sem jih predelala uspelo oploditi 2 celicama - ki naj bi bile po besedah dr. Reša zelo dobri po kvaliteti ampak sva se z mojim vseeno odločila, da mi vstavijo
drugače pa je nama Reš rekel, da naj počnem vse kakor po navadi, da naj nič kaj bolj ne mirujem in se ne obremenjujem s tem, ker je ni stvari ki bi lahko vplivala na to, da bi šlo kaj naprej...

.
jaz sem dobila samo 2 skatlici in sestra je rekla do petka v soboto pa ne vec ker grem po oplojencke.no saj bodo ze tam povedali ne vem zakaj vedno panika
no itak se vedno tud jaz umijem predno si vstavim tabletke in gre ze s tem malo ven
Meni tudi kej od tega zdravila na vložek priteče. Tako da me skrbi, da ne zdravilo ne odda celotnega učinka?!? A drgač si uredu. Jaz zbiram pogum, da bi šla malo ven na zrak. Samo ko je tako mraz...
za 2