Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 15:05:21
|
|
|
|
jaznoseca
|
sušilec: pa kakšne sušilce mate to? V mojega gre veliko več kot v pralni stroj ? Pa ful sem se ga navadila - nič ne sušimo več kar tako. Delam vse brez mehčalca in so stvari ful mehke. Če naravno posušiš ni nikol tako... Edino kar je, če ga ful nafilaš, se stvari zmečkajo in res je, v sušilcu vse "skupaj soči".
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 15:35:46
|
|
|
|
karmen7
|
Mali se je zbudil, smo šli prej en giro okrog bloka s sankami. Mu najprej ni blo najbolj jasno kaj to po njemu pada, pol pa je full užival. Zdaj sem pa ugotovila, da mu sprednji zgornji enki rasteta, ni čudno če je siten. Še malo pa bo imel šest zobkov. Te dve enki bosta zdaj zdaj zunaj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 15:41:31
|
|
|
|
ly117
|
Mi smo pa bili prej zunaj. Smo imeli hitro kosilo in pdšli v park. Smo se malo sankali. Pol pa nazaj domov avto sčistit in pred blok še malo. Zdaj pa Luka že spi, mi2 pa malo na relax.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 15:43:48
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Mali se je zbudil, smo šli prej en giro okrog bloka s sankami. Mu najprej ni blo najbolj jasno kaj to po njemu pada, pol pa je full užival. Zdaj sem pa ugotovila, da mu sprednji zgornji enki rasteta, ni čudno če je siten. Še malo pa bo imel šest zobkov. Te dve enki bosta zdaj zdaj zunaj. No, evo, vaš vzrok za vročino, slinjenje, zbujanje in flekece. Pa čestitam. Mami pa pazi prste.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 15:45:28
|
|
|
|
majakla
|
Nimamo sušilnega in ga ne pogrešamo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 15:50:26
|
|
|
|
majakla
|
Moj še v službi, Nik malo prej zmazal kosilo, za ven mi sami ni, bla bla bla,
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 16:16:20
|
|
|
|
bambixxx
|
spakiram še do konca in šibava v LJ... papa in še zame eno kavo spijte
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 16:23:17
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Mali se je zbudil, smo šli prej en giro okrog bloka s sankami. Mu najprej ni blo najbolj jasno kaj to po njemu pada, pol pa je full užival. Zdaj sem pa ugotovila, da mu sprednji zgornji enki rasteta, ni čudno če je siten. Še malo pa bo imel šest zobkov. Te dve enki bosta zdaj zdaj zunaj. No, evo, vaš vzrok za vročino, slinjenje, zbujanje in flekece. Pa čestitam. Mami pa pazi prste. Ja sej ko sem prej to vidla, se mi je posvetlo zakaj je taki. Pa verjemi že pri štirih zobkih me je vgriznil
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 16:23:37
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Nimamo sušilnega in ga ne pogrešamo. Podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 16:31:56
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Mali se je zbudil, smo šli prej en giro okrog bloka s sankami. Mu najprej ni blo najbolj jasno kaj to po njemu pada, pol pa je full užival. Zdaj sem pa ugotovila, da mu sprednji zgornji enki rasteta, ni čudno če je siten. Še malo pa bo imel šest zobkov. Te dve enki bosta zdaj zdaj zunaj. No, evo, vaš vzrok za vročino, slinjenje, zbujanje in flekece. Pa čestitam. Mami pa pazi prste. Ja sej ko sem prej to vidla, se mi je posvetlo zakaj je taki. Pa verjemi že pri štirih zobkih me je vgriznil O ja, ne samo da ti verjamem, se tudi spomnim kak je, zdaj pa še zgornji, auč.
< Sporočilo je popravil majakla -- 12.2.2012 16:33:39 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 16:51:20
|
|
|
|
katy83
|
Majakla, ja v vrtcih je enako...morajo ti odgovor poslat, če je bil razpis...vsaj meni vedno pošljejo...kaj ti si mi zdaj konkurenca al kaj??? vso srečo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 16:52:49
|
|
|
|
katy83
|
Majakla, kaj veš, če se da pri tvojemu v službi ticino maso kupit?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 18:13:57
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Majakla, ja v vrtcih je enako...morajo ti odgovor poslat, če je bil razpis...vsaj meni vedno pošljejo...kaj ti si mi zdaj konkurenca al kaj??? vso srečo U, nič bat, moj je poslal. Torej v kolikih dneh morajo odgovorit?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 18:18:08
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Majakla, kaj veš, če se da pri tvojemu v službi ticino maso kupit? Mislim, da ne. Za Rams pa vem, da lahko, ker jo, med drugim, prodajajo. Oni so dobavitelj za naše pekarne, slaščičarne, ga. Simona.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 18:37:15
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: botrca in 2 perila obesit eno pa pospravit...če se noče samo . zakaj pa obešaš, če imaš sušilca ne dam vsega noter zakaj pa to, če smem vedet? ker pozabim da ga imam
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 18:37:43
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx no včeraj je Tiborju celo uspelo, da je ene 3x sam vstal v postelji . Uuu, super, jeee! Bravo T.! podpis
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 18:38:33
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ej, ste čule za Whitney Houston? če mi mama ne bi danes zjutraj povedala ne bi vedla...škoda take pevke...
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 18:39:04
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 danes sem se vstala z levo nogo,
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 18:40:19
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: ly117 pol pa . cajt boš zapravljala jaz pa jutri
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 18:42:03
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* smo preklopli na analogno spet zakaj pa
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 18:42:36
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Majakla, ja v vrtcih je enako...morajo ti odgovor poslat, če je bil razpis...vsaj meni vedno pošljejo...kaj ti si mi zdaj konkurenca al kaj??? vso srečo U, nič bat, moj je poslal. Torej v kolikih dneh morajo odgovorit? tvoj? zdaj mi je še manj jasno v kuhinji? al kak? sorry jaz sem vedno dobila v roku 2 tednov...ampak ne vem če isto velja za druge delavce v šoli
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 18:42:48
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jaz vse kar poznam, ki imjo sušilca, še uporabljajo stojalo...menda daš v šulica manj cot kot si jih opral...ne vem... tako nekako ja
< Sporočilo je popravil botrca -- 12.2.2012 18:43:02 >
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 18:43:36
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Majakla, kaj veš, če se da pri tvojemu v službi ticino maso kupit? Mislim, da ne. Za Rams pa vem, da lahko, ker jo, med drugim, prodajajo. Oni so dobavitelj za naše pekarne, slaščičarne, ga. Simona. no, ok, zdaj jo bom probala sama naredit, pa če mi bo to uspelo tako kot si predstavljam...no, bom videla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 18:44:26
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* potem pa itak nima smisla, da ga kupim ima smisel...šele ko ga imaš vidiš da je super
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.2.2012 18:45:29
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 kaj mislite, da bi morala pritožbo za CSD napisat na računalnik? al bo dovolj, da grem tja? pa pardon, ker morim s tem pokliči jutri zjutraj preden se sploh odpraviš tja (da ne hodiš zastonj)...pa boš vidla kaj ti bo rekla
< Sporočilo je popravil botrca -- 12.2.2012 18:46:22 >
|
KontracepcijaMiška2006Katero kontracepcijsko sredstvo uporabljate?Kontracepcijske tabletke (
32%)

Maternični vložek (navaden) (
2%)

Mirena (
10%)

Kondom (
23%)

Kontracepcijska pena, krema, gel (
0%)

Drugo (
34%)
Število vseh glasov: 448Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!