Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 16.2.2012 8:21:55
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Grlo boli za znoret, grem v lekarno po Tantum verde. Kava je zdaj jutri v EP? Kako pa to? Ne da se mi za nazaj brat - priznam. No sicer pa nič ne obljubim, če se mi moj prehlad razširi me itak ne bo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 16.2.2012 8:43:36
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Jaz pa spala ko angelček. Pa če nebi alarm zvonil bi komot še potegnila.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 16.2.2012 8:45:27
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca kava torej EP? Pa spodaj ja, a na vozičkarce pa niste mislile ? Tam je meni itak umetnost zakaj je tako slabo dostopen zgornji del . Ja,čudno imajo nareto,pa še vse tak na ozko.Sma se zadnjič z Karmen komaj gor prigužvale,pa še ful je blo polno. Pa saj gor že prideš, večji problem se je vstat. Pa če si malo večji, ti noge viška hodijo.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 16.2.2012 8:46:35
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Sami, imaš kake veze v Palomi? Sosede sva-pomaga kaj? Drugače pa-nimam glih...mi je moj komaj včeraj predlagal,da bi dala prošnjo noter...ja,itak zadnji dan se on spomni...dedi!!! V internih krogih se sicer govori,da so bolj zaželjeni moški... To iščeš za sebe? Mene je celo sedaj po prespani noči malo začelo mikat,da bi dala prošnjo,probat ni greh,mogoče pa rata...čeprav sem se tu zunaj tak navadila dela,da mi nekak ne sede,da bi morala it na šiht v neko halo,med celi kup babnic...sem en kos samotarja postala Ki se ti sprva lepo delajo, kak jim pa hrbet obrneš pa te oberejo do kosti.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 16.2.2012 9:02:22
|
|
|
|
majakla
|
Jutro Glavo imam ko luftbalon in to oni taveliki. Sinusi bolijo in valda glava boli, grlo je malo boljše kot je bilo ponoči, pa kaj zdaj to in predvsem od kod! Še malo pa "šola". Pijem kavo, jem zdenka sir in japko ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 16.2.2012 9:05:07
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! Jaz pa spala ko angelček. Pa če nebi alarm zvonil bi komot še potegnila. Jaz tud. Pa bi komot še.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 16.2.2012 9:05:43
|
|
|
|
oktober11
|
jutro razmišljam kak malega ponovno naučiti, kak se spi jaz ne vem kaj je to, če ne greva nikamor mi res samo 15 minut v kosu spi. tak da še malo, pa ga spakiram v avto in greva nekam na sprehod. kava - prideva, EP mi je čist ok, glede na to da je fajn parkplac.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 16.2.2012 9:10:23
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 jutro razmišljam kak malega ponovno naučiti, kak se spi jaz ne vem kaj je to, če ne greva nikamor mi res samo 15 minut v kosu spi. tak da še malo, pa ga spakiram v avto in greva nekam na sprehod. kava - prideva, EP mi je čist ok, glede na to da je fajn parkplac. Meni tudi, ampak ne vprašaj kaj sem delala zadnjič... Sem se čudla, kaj za vraga me vsi tak čudno gledajo in valda, vozila sem v narobno smer, čisto po navadi, nič po znakih - pa kdaj so to vse obrnili?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 16.2.2012 9:14:28
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 jutro razmišljam kak malega ponovno naučiti, kak se spi jaz ne vem kaj je to, če ne greva nikamor mi res samo 15 minut v kosu spi. tak da še malo, pa ga spakiram v avto in greva nekam na sprehod. kava - prideva, EP mi je čist ok, glede na to da je fajn parkplac. Meni tudi, ampak ne vprašaj kaj sem delala zadnjič... Sem se čudla, kaj za vraga me vsi tak čudno gledajo in valda, vozila sem v narobno smer, čisto po navadi, nič po znakih - pa kdaj so to vse obrnili? Takrat ko so parkirišče prenovili. Saj jaz tudi morem zelo gledat kje se morem peljat.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 16.2.2012 9:16:32
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 jutro razmišljam kak malega ponovno naučiti, kak se spi jaz ne vem kaj je to, če ne greva nikamor mi res samo 15 minut v kosu spi. tak da še malo, pa ga spakiram v avto in greva nekam na sprehod. kava - prideva, EP mi je čist ok, glede na to da je fajn parkplac. Meni tudi, ampak ne vprašaj kaj sem delala zadnjič... Sem se čudla, kaj za vraga me vsi tak čudno gledajo in valda, vozila sem v narobno smer, čisto po navadi, nič po znakih - pa kdaj so to vse obrnili? eh, niti ne omenjaj pri meni je tudi pravi dosežek, da se prav peljem. pri vhodu 1 je celo "krožni" nareti, se lahko samo v krogu voziš, ven pa ne moreš se tolažim da se jih ogromno po svoje vozi. ni logike - prevoziš pol europarka, da prideš do izhoda :S
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 16.2.2012 9:20:02
|
|
|
|
majakla
|
Grem se učit. Pa pa DijoooooS
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 16.2.2012 9:25:28
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Grem se učit. Pa pa DijoooooS pridna
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 16.2.2012 9:36:36
|
|
|
|
arabela*
|
morning kavica...super dan je zunaj, s soncem obsijan, pa še toplo je
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 16.2.2012 9:37:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar ,pa nekaj sem računov plačala (maminih),moji še pridejo na vrsto,pa bom spet na nuli.Po nakup grem danes,ju3 pa tak v Mullerja. jaz sem včeraj šla in se tud znebila natanko 788,98.eur...
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 16.2.2012 9:38:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Hja,pri meni tudi.Samo jaz že mami zraven 4-ti mesec plačujem,pa še hrano cuj.Eh,upam,da bo že enkrat konec temu,no. vse ti, sama?
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 16.2.2012 9:39:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 ponoči zbudila-nič zaspana mene pa je alarm od avta zbudil, nekonu se drlo ko zmešan
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 16.2.2012 9:40:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Drugače pa-nimam glih...mi je moj komaj včeraj predlagal,da bi dala prošnjo noter...ja,itak zadnji dan se on spomni...dedi!!! V internih krogih se sicer govori,da so bolj zaželjeni moški... To iščeš za sebe? jaz pa mam tam veze ampak dostop do tja....katastrofa
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 16.2.2012 9:41:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ki se ti sprva lepo delajo, kak jim pa hrbet obrneš pa te oberejo do kosti. tak je čes o same babe
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 16.2.2012 9:42:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Še malo pa "šola". kaj ti to...nekaj šola, pa šiht....a bi kaj tak po strani namignila...
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 16.2.2012 9:44:26
|
|
|
|
arabela*
|
grem plonkce uredit, pa malo vprašanja prebrat...popoldne pa spet na izpit
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 16.2.2012 9:55:55
|
|
|
|
Arwenko
|
Dan...tamala pri tastu, jaz v službi, novega nič.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 16.2.2012 10:17:34
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: matcar ,pa nekaj sem računov plačala (maminih),moji še pridejo na vrsto,pa bom spet na nuli.Po nakup grem danes,ju3 pa tak v Mullerja. jaz sem včeraj šla in se tud znebila natanko 788,98.eur... Jaz sem jih samo mami slabih 300 plačala,ki pa še so moje.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 16.2.2012 10:18:48
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: matcar Hja,pri meni tudi.Samo jaz že mami zraven 4-ti mesec plačujem,pa še hrano cuj.Eh,upam,da bo že enkrat konec temu,no. vse ti, sama? Jap,sebi samo najnujnejše plačam,ostalo pa čaka lepo,ker mi ne gre ven,nikak.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 16.2.2012 10:20:33
|
|
|
|
matcar
|
Teo spi,jaz iz nabave.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 16.2.2012 10:40:13
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: matcar ,pa nekaj sem računov plačala (maminih),moji še pridejo na vrsto,pa bom spet na nuli.Po nakup grem danes,ju3 pa tak v Mullerja. jaz sem včeraj šla in se tud znebila natanko 788,98.eur... Jaz sem jih samo mami slabih 300 plačala,ki pa še so moje. Ojoj...a mami je čisto brez dohodkov? Pa še k v skupni bajti živite ne...če kaj ni poravnano vam vsem odklopijo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?