Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

...že 2 dni ne jem več estrofema...pa ni nič vidit kakšnih izcedkov. Kdaj si jo pa ti dobila?
in
.
. Upam da ti uspe čimbolje prebroditi razočaranje. Sem štiri dni za teboj, tako da zdaj je pa še mene res strah
, saj ti je tako dobro kazalo ves čas.
. Tako kot je napisala anonimna, želim, da čimprej prebrodiš to in potem dalje...
, ampak smo vedno zamudili ovulacijo. In zato Reš ni preveč navdušen nad spontanci. Ker je težko kontrolirat, folikli v spontanem zrastejo veliko prej kot pri stimuliranem in zato tud prej nepričakovano počijo.
obdržala ampak žal nismo imeli sreče, tokrat vsaj no... upam, da bo pri naslednjem postopku bolje.
vključno s to, tako da moram v aprilu poklicati in upam, da bomo lahko v maju že v postopku! Bomo videli! Trenutno nimam niti volje razmišljati o tem, sem še vedno hudo prizadeta in razočarana, oba sva!
.Postopek z zamrznjenčki je pa bil spontan brez kakršne koli terapije sem pa pred postopkom jedla MACA kapsule mogoče so pa pripomogle ,da sem danes srečka
.SREČNO VSEM
za srečo!
ma sploh vec ne vem kaj naj si mislim
,...