mažiga
|
Pozdravljene so Da se vam po dooooolgem času mal oglasim-vas berem kar redno,le pisat nimam časa Za vse, ki ste se poslovile Zdaj pa res upam,da je tega konec....me kar stisne ko zopet vidim odhod.... Jaz imam pa ta teden zelooooo pestro-fanta sta doma,pa še nečak je na počitnicah....tak,da sem cel dan praktično v vlogi policaja-7 in 4 letnik proti 3 letniku....uh,kaj bo šele ko bo Sicer pa upam,da se takrat ne bo nihče najavil na počitnice.....saj,danes končno gre nečak domov (5.dni je dovolj,a ne?) in si bom končno lahk jutri glasilke,pa noge spočila Vam povem,da vsak večer ob 21. spim ko ubita....te zmantrajo tile pobje Pa tud pri mojih dveh kavbojcih (to sta bla za pusta) opažam,da jima manjka njuna dvojina-tretji je pač sčasoma odveč Komaj čakam 29.2. da grem na pregled-mi bo hkrati NS nardil-ima specializacijo....sicer,pa se zadnje čase sploh ne počutim ,le na hlačah opažam,da so v pasu začele postajati preozke....itak,da ko bom vsem razkrila ,bo trebuh kar ven skočil ,tak je blo pri 2.nosečnosti..... Želim vam lep sončen dan,vašim pikicam pa čim več telovadbe v bušijih Jaz pa grem sesat,pa prah brisat,....
|