amyZ
|
TinKkara - tale posteljica je kar praktična ja. Ampak cena pa niti ni. Mislim, če jo po pol leta preraste in potem je treba kupiti zopet večjo, je to kar nekaj denarja. Mislim, saj če ne gre drugače je to potem edina možnost, ampak da so te stvari tako drage, sploh ker so uporabne skoraj za nič časa, mi ni jasno. Očitno dokler bodo potrebe bodo tudi cene take. Midva imava res srečo da je spalnica ogromna, pol prevelika, in ni problema za posteljico 120x60. Ob prvi priliki bo pa posteljica vseeno šla v sobico in potem ko bo to prerastel že imamo doma eno navadno posteljo, pa se bo dalo samo tole varovalo. Upam, da če se boš odločila za tako posteljico, da boš dobila kje ugodneje, poglej malo na kakšne tuje strani, sigurno pride pol ceneje. Jaz sem pa našla super stolček za hranjenje, ki je uporaben od rojstva kot ležanik, v stilu Tatamie, vendar za veliko cenej od Chicco in sicer za 105€ iz tujine. Pri nas še nisem našla, da bi jih imeli. Si mi pa zdi dober, ker se da v ležeči položaj, se zapne otroka notri, kasneje se da v sedečega in je še vedno lahko zapet, mizica se vozi naprej in nazaj glede na potrebe otroka oz. velikost. Ko je še malce večji, se odstrani notranja prevleka in potem ostane samo stolček in pa tanka plast sedeža, ki daje več prostora in pa seveda manj dela z brisanjem. Aja, pa še tale višina za naslonit nogice se spreminja. Rada bi pa stvar videla v živo kot pa kar tako kupila. Upam, da najdem kje tole, če ne pa v Gradzu kje, ko bomo šli v Ikeo pa se kje ustavimo.
|