|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2012
7.3.2012 20:22:52   
čiba
Zakaj mi ne obarva tistega, kar bi radauser posted image

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
7.3.2012 20:26:57   
Abrakadabra
GreTEJ, super za pregleduser posted image user posted image

Jaz sem bila pa danes pri G in mi je predpisal Borax. Katera jih je že jemala do zdaj? Mislim, da se je nekaj že omenjalo tukaj gor? So pomagale? Koliko dni ste jemale?

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
7.3.2012 20:34:15   
princess13

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Princess, kaj nimas se NS vmes?

dr. K.

Ja, 10.4. mam NS. Samo drugi pregled pri G pa šele konec aprila user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
7.3.2012 21:10:32   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: princess13

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Princess, kaj nimas se NS vmes?

dr. K.

Ja, 10.4. mam NS. Samo drugi pregled pri G pa šele konec aprila user posted image

Pa saj NS je ful podroben pregled. se bolj kot navaden, tako da imas cisto ok razporejene preglede ;)

dr. K

(odgovor članu princess13)
  Neposredna povezava do sporočila: 1204
7.3.2012 21:54:01   
darchy82
princess13 tud pri meni je med enim in drugim pregledom precej časa vmes - preveč - 6 tednovuser posted image , ampak se tolažim s tem, da imam proti koncu marca še NS

25.01.2011 se nama je pridružila Lana,
29.09.2012 pa se nam je pridružil še Aljaž :))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
7.3.2012 22:40:25   
Mimona29
Ne moram vrjetni da bo moj soncek jutri ze kar 5 mesecev star!!!

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
7.3.2012 22:42:03   
Mimona29
Ups, to je bilo za oktobrcke 2011 ;)

(odgovor članu Mimona29)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
8.3.2012 7:01:51   
Abrakadabra
Jutrouser posted image

kakšen lep sonček je zunaj. Kako ste punce? Kaj slabosti?

soncek, si poslušala srčka?

(odgovor članu Mimona29)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
8.3.2012 7:36:51   
suzy85
princess13 jaz vozička še ne bi kupila. kot so druge rekle - do user posted image je še daleč in sem prepričana, da še bo kakšna akcija

dr.K vraževerje? user posted image Tudi jaz mam nek tak star pogled na vse to. So me v 1.user posted image preveč opozarjali, da prehitro kupovanje stvari ni dobro. In ker sem odrasla ob takšni miselnosti (živeli smo z babico in dedkom), tudi zdaj ne morem teh stvari kar preslišati

Medvedek Pu, GreTej user posted image za pregled in user posted image !

Sicer nimam slabosti, ampak ko imam prazen želodec pa mi gre kar na bruhanje. Pa včasih sem ful lačna, dam 3 žlice v usta, pa sem sita user posted image Saj ne vem ali je to od user posted image ali od prehlada.

Šibam kavo skuhat. Je mami doma in pride na obisk user posted image Pa le ne bova sami doma cel dan user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Abrakadabra)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
8.3.2012 8:36:49   
cebelica81
Lepo sončno jutro user posted image in lepo praznujte dan žena user posted image .

Sem našla malo časa, da se spet oglasim. Trenutno je službi norišnica in posledično potem tudi doma, ker ni časa za nič. Doma imamo napade trme, tako da se še s tem ukvarjamo. Nočemo se oblačiti, pa zobkov umivati, pa nosa čistiti,... Pač nič. In to kar naenkrat, prej ni bilo pa nobenih problemov.

Vsem, ki ste imele preglede čestitike za user posted image . Prav fajn je slišati, da je pri vseh vse vredu.

princess13, tudi jaz imam kar velike razmake med pregledi, ampak tale tvoj je pa res zelo dolg. Ampak če imaš NS vmes, bo kar šlo. Drugače pa imam tudi jaz kar velik razmak: 5.3. in 16.4, ampak imam vmes NS 28.3. Očitno je to precej običajno, glede na to da nas je toliko s podobnimi situacijami.

GregUr, jaz sem imela v začetku nosečnosti zobarja in mi je tudi dal inekcijo brez adrenalina. Očitno je to praksa, tudi jaz pa ne vem zakaj. Fajn, da je to za tabo. Jaz brez inekcije res ne bi zdržala pri zobarju.

Nič, grem delat, da mi bo čim manj ostalo za jutri ko je petek!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
8.3.2012 8:40:07   
Nezy1
Jutro drage moje!

Meni je še vedno po malem slabo, samo je neprimerljivo boljše, kot je bilo včasih. Upam, da res kmalu mine.
Medved Pu, GreTEJ - čestitke za pregled user posted image

Princess13 - meni se zdi prezgodaj za kupovanje vozička. Še milijon drugih bo prišlo, tudi znižanih, boš videla. Mi imamo HB še od prvega vse, od vozička, cunjic, vse. Tako da ne bom ne vem koliko kupovala. Razen kakšno roza cunjico, če bo punčka user posted image

Jaz imam naslednji pregled konec marca, NS pa tudi, pa se mi zdi, da bo do takrat še tako dolgo trajalo...

A ve tudi tako slabo spite? Jaz se zbudim vsaj 3x na noč in grem lulat. Prej se pa nikoli nisem zbujala.

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
8.3.2012 8:41:14   
čiba
Lep 8.marecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem ga začela z objeto wc školjkouser posted image

(odgovor članu cebelica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
8.3.2012 8:43:16   
cebelica81
čiba user posted image user posted image user posted image Držim pesti, da se slabosti čim prej nehajo.

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
8.3.2012 9:03:21   
Aninchy
Jutrooo!

Tudi jaz vam želim lep 8. marec!user posted image user posted image

Čiba - uff, začetek tvojega dneva je pa bolj klavern danesuser posted image No, jaz sem ga začela pa bolj vzpodbudno, namreč po petih dnevih sem na školjki spet opravila št.2user posted image user posted image Joooj, kok paše!user posted image Ponavadi grem vsak dan ne samo enkrat, zdaj pa se je zgleda že začelo to obdobjeuser posted image

No, zdej grem pa mal na kavč se zazihrat, da mi ne bo slabouser posted image Lp!

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu cebelica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
8.3.2012 9:09:41   
Anonimen
Čiba, žal mi je user posted image user posted image držim pesti, da slabosti čimprej minejo.
Sem jih imela do ponedeljka in sem koooomaj preživela. Prav smilila sem se sama sebi (pa to mi drugače ni podobno). Ampak bila sem kot cunja. Sedaj je bolje, ampak če sem lačna, me prav trebuh začne bolet in slabo mi je, posledično pa ne morem jestuser posted image

Medvedek Pu in GreTej: čestitam za uspešen pregled!!!! user posted image user posted image
jaz pa čakam še do torkaaaaaaaaaaaaa..............

Voziček: uf, jaz o vozičku prvič dolgo nisem razmišljala. Sem ga dobila nekje na sredini nosečnosti od ene kolegice in tega sva potem obdržala.
P.s. tistega komentaraja o vozičku nisem jaz napisala.

nehajte omenjat Mc'Donalds!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

A. user posted image

(odgovor članu Aninchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1215
8.3.2012 9:27:18   
čiba
Meni se je v 1user posted image tako nadnaravno zdelo, da je nekomu lahko slabo (mi ni bilo niti 1 dan), ampak zdaj pa se klanjam vsem ženskam, ki so to dale čez in preživele. Jem - mi je slabo, bruham. Ne jem, mi je posledično slabo, zato nekaj jem in ker jem - bruham. Groooozauser posted image

A.user posted image : in zdaj, ko si omenila Mc D. mi je spet zadišaluser posted image

Aninchy: tudi mene zelo muči zaprtje. 2 dni nisem šla. Bila sem kot slon. Že tako imam velik trebuh, potem sem bila pa še napihnjenauser posted image Kako je mali? Je zdrav?

cebelica: hvalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
8.3.2012 9:31:33   
nelikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Nezy1

A ve tudi tako slabo spite? Jaz se zbudim vsaj 3x na noč in grem lulat. Prej se pa nikoli nisem zbujala.

Joj ne govori. Vstajam večkrat na noč in hodim lulat. Potem pa se zbudim že ob 5h ter bedim do 6.15 ali 6.30h, ko vstanem za službo. Res ne vem kaj mi je user posted image . Tudi jaz se v prvi nosečnosti nisem tako zgodaj zbujala ter bedela...

(odgovor članu Nezy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
8.3.2012 9:37:42   
Abrakadabra
Lep Dan žena vsem!!!

Jaz tudi hodim po 3x na noč na WCuser posted image

(odgovor članu nelikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
8.3.2012 9:44:04   
Aninchy
Jst se tud zbujam ponoči! Ampak sem misla, da je to zato, ker hodim že ob 8h spatuser posted image Res sem ratala katastrofalna, grem dat malega spat in VEDNO zraven zaspim, ker sem u ibr utrujena. Pol se pa zbudim ob 3h zjutri in v luft gledamuser posted image Aja, pa da ne pozabim, ob 7h ko je treba pa vstat, sem pa čist zlomljena.. mah, kdo bi razumeluser posted image
Aja, lulat hodim pa recimo 1x ponoči, zjutraj pa že komi pridem spet do wcjauser posted image V 1. nosečnosti sem spala ko TOP- super fajn, samo zadnji mesec sem se začela ful prej zbujat, sem ob 7.30 že pri kolegici ob kavi sedelauser posted image (ker drugač sem tisto obdobje spala nekje do pol 10huser posted image ).

Sam res, punce - NEHAJTE O MC'Donaldsu, ker ga nimam glih blizu, zarad enga hamburgerja se mi pa ne da 15km vozit!user posted image - Sej hvala bogu, da ga nimam bližje, če ne bi si ga večkrat privoščlauser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

Neposredna povezava do sporočila: 1219
8.3.2012 9:49:11   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: čiba
Jaz sem ga začela z objeto wc školjkouser posted image

user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Nezy1

Zdaj tudi hčerka spi celo noč, ko ni več bolna, in zato spim kot polh. Včasih grem ponoči na wc, ampak zaspim nazaj brez težav. Pa to sem prej tud hodla včasih.

Danes me nekam čudno špika spodaj. Celo jutro imam že krče kot ob user posted image . Še 14 dni... user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

Neposredna povezava do sporočila: 1220
8.3.2012 9:57:24   
čiba
Wc: na srečo še ne hodim ponoči, ampak zjutraj pa prvo kar naredim, grem lulatuser posted image

Suzy: user posted image user posted image Maternica se širi!

< Sporočilo je popravil čiba -- 8.3.2012 9:58:09 >

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
8.3.2012 10:03:28   
nelikaa
IZVIRNO SPOROČILO: čiba

Suzy: user posted image user posted image Maternica se širi!

Saj res! Včeraj je tudi mene špikalo in mi ni bilo jasno kaj je zdaj to. Sem čisto pozabila, da je špikanje posledica rasti maternice. user posted image

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
8.3.2012 10:44:50   
olimia
Lep dan žena vsem!
Na hitro sem preletela vaše čveke. Tudi sama bi se pofočkala k vam.
Zame je to 4user posted image , doma imamo 1 user posted image in 1 user posted image , stara sem 32 let, PDP imam 23.10., sem pa očitno edina dolenjka, rodila bom (upam) v NM.
naslednji pregled imam 22.03.
Kaj več pa morda pozneje, ko bo kaj več časa. Ta velika je sicer v vrtcu, mali je še doma, ampak trenutno ko spi, je treba izkoristit minutke še za kaj naredit.

Sem pa zasledila, da tudi vas nekatere špika- mene to pozno popoldne in se zaradi tega prav neprijetno počutim.

< Sporočilo je popravil olimia -- 8.3.2012 10:45:28 >

(odgovor članu nelikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
8.3.2012 11:20:17   
Abrakadabra
Olimia dobrodošlauser posted image Lepo nosečnost!

(odgovor članu olimia)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
8.3.2012 11:24:36   
čiba

IZVIRNO SPOROČILO: olimia

Lep dan žena vsem!
Na hitro sem preletela vaše čveke. Tudi sama bi se pofočkala k vam.
Zame je to 4user posted image , doma imamo 1 user posted image in 1 user posted image , stara sem 32 let, PDP imam 23.10., sem pa očitno edina dolenjka, rodila bom (upam) v NM.
naslednji pregled imam 22.03.
Kaj več pa morda pozneje, ko bo kaj več časa. Ta velika je sicer v vrtcu, mali je še doma, ampak trenutno ko spi, je treba izkoristit minutke še za kaj naredit.

Sem pa zasledila, da tudi vas nekatere špika- mene to pozno popoldne in se zaradi tega prav neprijetno počutim.

user posted image user posted image Pozdravljena! Želim ti lepih user posted image

(odgovor članu olimia)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?