Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.3.2012 8:32:45
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.3.2012 8:43:39
|
|
|
|
karmen7
|
Dobro jutro! Moj laptop je očitno na poti v računalniška nebesa, po petih letih skupnega preživljanja prostega časa se je odločil, da me ima dovolj Tak da sem sedaj na tem stacionarnem, kjer valda nimam nič shranjeno in sem čisto out. Vsaj do jeseni pa si ne morem privoščit novega Arabela Bomo ta teden kaj kafetkale? Jaz edino v sredo ne bi, ker se moram končno spravit na socialno.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.3.2012 9:02:50
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro, zgleda vpliv lune že popušča - končno smo malo boljše spali, čeprav se je vseeno parkrat zbudil, spil cel flašo in valjda bil zjutraj celi premočeni spet . vreme je za poj v p...., mi2 pa morava it do šivilje in v mesto do gledališča. če bo katera lutala po mestu okoli 11h naj me pokliče za kavo . drugače bo ta teden od srede dalje lepo vreme baje, tak da se lahko v četrtek dop. dobimo kje na sončku.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.3.2012 9:02:55
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Moj laptop je očitno na poti v računalniška nebesa, po petih letih skupnega preživljanja prostega časa se je odločil, da me ima dovolj Tak da sem sedaj na tem stacionarnem, kjer valda nimam nič shranjeno in sem čisto out. Vsaj do jeseni pa si ne morem privoščit novega Moje sožalje. Imam pa občutek da najin stacionarni bo tudi počasi šel. IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Bomo ta teden kaj kafetkale? Jaz edino v sredo ne bi, ker se moram končno spravit na socialno. Verjetno bomo. Bambi je že za danes spraševala za v mestu.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.3.2012 9:04:13
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx drugače bo ta teden od srede dalje lepo vreme baje, tak da se lahko v četrtek dop. dobimo kje na sončku. Mi je všeč ta predlog.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.3.2012 9:07:15
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx drugače bo ta teden od srede dalje lepo vreme baje, tak da se lahko v četrtek dop. dobimo kje na sončku. Mi je všeč ta predlog. Uuuuu meni tudi - zelo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.3.2012 9:08:41
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx . vreme je za poj v p...., mi2 pa morava it do šivilje in v mesto do gledališča. če bo katera lutala po mestu okoli 11h naj me pokliče za kavo . Če te kaj tolaži mi gremo tudi v mesto malo kasneje. Gremo na debitel, ker me še telefon jezi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.3.2012 9:44:23
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx . vreme je za poj v p...., mi2 pa morava it do šivilje in v mesto do gledališča. če bo katera lutala po mestu okoli 11h naj me pokliče za kavo . Če te kaj tolaži mi gremo tudi v mesto malo kasneje. Gremo na debitel, ker me še telefon jezi no, če ti bo za kavo, pokliči
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.3.2012 12:37:26
|
|
|
|
bambixxx
|
ni nobena klicala sicer pa niti ni vreme primerno za neki zunaj sedet. če hodiš, ni mrzlo, za sedet pa glih ni no. bomo že v četrtek noter spravle. jaz še imam v četrtek pred kavo razgovor na zavodu za šolstvo, sem zdaj poklicala in sem jih malo naprej porinla, da bi nam ratalo čim prej malega v vrtec spravit. popoldne pa imava po pol leta spet posvetovalnico, da vidimo koliko je zrastel naš junak. pa pikico bo dobil, auč!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.3.2012 16:00:09
|
|
|
|
majakla
|
Dan Bejbe jutri dobim mašino, tak da če bi bila katera tako dobra in me poslušala kako urco in seveda si želi imet doma res čisto, kot začetnica imam akcijo - se priporočam. Ly: ker si me ti vprašala, pa takrat še nisem vedela, IMA, tudi vodno ima - ima vse in še več.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.3.2012 16:01:51
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx drugače bo ta teden od srede dalje lepo vreme baje, tak da se lahko v četrtek dop. dobimo kje na sončku. Mi je všeč ta predlog. Uuuuu meni tudi - zelo Ja, komaj čakam, kje? kdaj?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.3.2012 17:52:40
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Dan Bejbe jutri dobim mašino, tak da če bi bila katera tako dobra in me poslušala kako urco in seveda si želi imet doma res čisto, kot začetnica imam akcijo - se priporočam. Ly: ker si me ti vprašala, pa takrat še nisem vedela, IMA, tudi vodno ima - ima vse in še več. kako mašino pa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.3.2012 17:55:29
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx drugače bo ta teden od srede dalje lepo vreme baje, tak da se lahko v četrtek dop. dobimo kje na sončku. Mi je všeč ta predlog. Uuuuu meni tudi - zelo Ja, komaj čakam, kje? kdaj? SO? že dolgo nismo bile . ali pa EP zunaj, če gre katera v nabavo . okoli 10h-10.30h?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.3.2012 18:00:23
|
|
|
|
bambixxx
|
posvetovalnico opravila, drl se je ko šoja celi cajt v čakalnici , zgleda da ga zobki spet tak matrajo. pri zdravnici pa je k sreči miren - sma tolko tam, da mu je že fajn . v glavnem stehtali in zmerli smo ga spet na oko, ker pač ne stoji še sam: 12,3 kg in 87 cm (po moje je oboje malo več ). pa čebelico je dobil v bedrco in ni bilo tak hudo. zdaj pa je že lepo pol ure v stojki in ga moram počasi dol dat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.3.2012 18:53:38
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla majakla...si zadovoljna z naročenim ..hvala za darilce Pa za ono...vso srečo Ja, zadovoljna, no, kremo še preizkušam. Eh, ni za kaj. Ja HVALA in ENAKO.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.3.2012 18:56:04
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Dan Bejbe jutri dobim mašino, tak da če bi bila katera tako dobra in me poslušala kako urco in seveda si želi imet doma res čisto, kot začetnica imam akcijo - se priporočam. super da si začela...veliko €
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.3.2012 19:08:46
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Dan Bejbe jutri dobim mašino, tak da če bi bila katera tako dobra in me poslušala kako urco in seveda si želi imet doma res čisto, kot začetnica imam akcijo - se priporočam. Ly: ker si me ti vprašala, pa takrat še nisem vedela, IMA, tudi vodno ima - ima vse in še več. kako mašino pa Vse razložim v četrtek na kavi. Jaz imam že od 9. naprej čas.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.3.2012 19:16:06
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Dan Bejbe jutri dobim mašino, tak da če bi bila katera tako dobra in me poslušala kako urco in seveda si želi imet doma res čisto, kot začetnica imam akcijo - se priporočam. Ly: ker si me ti vprašala, pa takrat še nisem vedela, IMA, tudi vodno ima - ima vse in še več. kako mašino pa Vse razložim v četrtek na kavi. Jaz imam že od 9. naprej čas. V četrtek pa pridem 10000000%,itak bom šla v nabavo in sem že ob 9-h v EP.Tak,da zunaj bi blo fajn,ja.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.3.2012 19:16:25
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.3.2012 19:19:53
|
|
|
|
matcar
|
Crkjena v nulo,sama za vse spet-ded še kuj dela-bom res popiz...ditis dobla,malo še. Skratka,Saš dobi strokovno pomoč s 1.9.,ker se že šolsko leto bliža h koncu,odlobo dobim do konc aprila 1x in še baje da,ko jo bom imela,naj grem na CSD in dobim še za to dodatek,ker imama z mojim najnižje dohodke.Na CSGM mi je pa celo rekla,da naj začnem razmišljat v tej smeri,da bi ga dala tja v vrtec,kjer bi imel prav defektologa.Klinična psihiatrinja pa mi je rekla,da sumi na blag avtizem,kar sem tudi jaz že začela sumit.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.3.2012 19:20:15
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx drugače bo ta teden od srede dalje lepo vreme baje, tak da se lahko v četrtek dop. dobimo kje na sončku. Mi je všeč ta predlog. Uuuuu meni tudi - zelo Ja, komaj čakam, kje? kdaj? SO? že dolgo nismo bile . ali pa EP zunaj, če gre katera v nabavo . okoli 10h-10.30h? Jaz bi EP, itak grem kupit za malega zadeve. Pa sploh ne vem če bom imela avto Bomo vidli, če ne pa pridema peš.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.3.2012 19:25:28
|
|
|
|
arabela*
|
čer Da se malo javim. Maličke sem imela obe doma danes, ker še ju je "kuhalo", tak da zbijamo, pa spet vročina...bomo vidli, kak bo jutri. Jaz ravnokar s predavanj, kuham marelične cmoke z drobtinami....
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.3.2012 19:26:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Dan Bejbe jutri dobim mašino, tak da če bi bila katera tako dobra in me poslušala kako urco in seveda si želi imet doma res čisto, kot začetnica imam akcijo - se priporočam. Ly: ker si me ti vprašala, pa takrat še nisem vedela, IMA, tudi vodno ima - ima vse in še več. kako mašino pa pomoje kaj glede čistoče
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.3.2012 20:35:03
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Dan Bejbe jutri dobim mašino, tak da če bi bila katera tako dobra in me poslušala kako urco in seveda si želi imet doma res čisto, kot začetnica imam akcijo - se priporočam. Ly: ker si me ti vprašala, pa takrat še nisem vedela, IMA, tudi vodno ima - ima vse in še več. kako mašino pa pomoje kaj glede čistoče ... in zdravja.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.3.2012 21:01:56
|
|
|
|
jaznoseca
|
čer! sem vas prišla malo pogledat in malo prebrat kako ste kaj. Vsem, ki ste bolančki ali samo slabe volje . No, mi smo se (trkam na veliko!!) zaenkrat izkopali iz tahudih bacilov. Malo še kašljamo in jaz moram AB do konca pojest, drugač pa bolje. Aja, no glih na temo zdravja. Ta večji mi že 3 dni toži o bolečinah v trebuhu - nima vročine, kakamo normalno, apetit ima tud.... Ampak vsak popoldan se grabi za trebušček in se krči in zvija, da ga boli . Nič mi ni jasno, pa ne želim ga vozit k dohtarju, če morda nič ni, da spet ne staknemo kak virus..... Ima katera kakšno idejo? kavica v četrtek - jaz bi prišla .
|
|
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?