Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
da če bo takšen ko pride ven iz hotela mama da ga vrnemo nazaj
sej bi bilo vse fajn če ne bi bila oba z 
da ga začnemo uporabljati, verjamem pa da je stvar okusa in da nekaterim tudi pod razno ne bo všečen - no važno da je nam všečen, teste ima pa tudi dobre, sploh kar se varnosti tiče in glede na to da bo naše dete Majsko dete mi je košara nekako odveč, ogrodje zgleda bolj robustno tako da se ne bo takoj skrivil, zloži se super, ma če pomislim da sva v BC en voziček hotela zložiti pa smo ga skoraj polomili...izbrali smo pa Jeep Overland Limited Jogging Stroller - Fierce
bodi močna, nekje sem enkrat prebrala da nam Bog nameni takšne preizkušnje za katere ve da jih zmoremo...vem, slaba tolažba, pa sigurno nešteto vprašanj v smislu zakaj ravno jaz, vzemi si čas, izjokaj vse solze in vso žalost, objemi otročke in lubija, počasi bo šlo...
.....in sem zdaj več mesecev pavzirala pa me zanima po transferju ste strogo počivale ali ne,ste hodile v službo,ste se pazile pri prehrani,ste jemale kakšne dodatke vitamine,jaz sem pri zadnjem postopku jemala B komleks,matični mleček kapsule in cink za celice sem lepo pridelala in prišla do + ki se je žal spremenil v - čez par dni.....zares bi bila vesela vaših odgovorov in nasvetov
Mimogrede kako si Mausi?
Pa lep pozdrav in objemček za vse
no moram odmisliti težavice ki so priostne, pa seveda deficit spanja zaradi nočnih obiskov WC-ja
pravi, da sem čisto neodgovorna , ker še nimam nič spakirane trbe za porodnišnico itd....ha,ha.
po neuspelem IVF junija.
, saj jih sama res ne morem več obvladat, pakirat v avto itd...
po neuspelem IVF junija.
, saj jih sama res ne morem več obvladat, pakirat v avto itd...