Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
...tile lažne popadke imam js kr pogosto,no al pa kokr ker dan no,včasih jih imam večkrat,včasih manjkrat...do 5x na dan pa ziher...glede papirovja:)jaz grem v sredo nest papirje na czd...nekaj me zanima,ali katera ve kako je če te fant ali kdo zaposli kot gospodinjsko pomočnico,in potem dobiš več denarja...meni je to tudi svetovala delavka,ko sem šla urejat za dodatno zavarovanje..in je rekla da me naj nekdo mesec dni pred porodom,zaposli kot gospodinjsko pomočnico,da se bolj splača?ve katera kaj?drgače imam pa v sredo uz in komaj čakam da vidim kako se razvija moje dete:)a će veste kako bodo vaši angelčki oblečeni za domov?

.Pa se nam je prav fino obnesel...res marsikaj lazje postoris,ko mala zaba malce zraste in hoce biti dvignjena da kaj vidi
Danes jaz perem blago iz lupinice ter pregledujem kaj sploh imam in kaj ne, da se lotim pranja. V prvo sem šla samo po seznamu, sedaj pa moram ugotoviti kaj že imam in kaj dokupiti. Upam, da bo slednjega čimmanj.
(fantek), tak da bomo imeli par
je namreč pravi vražiček in se bojim, da ga ne bi mogoče po nesreči prevrnila. Kaj pa vem. Morem še razmislit.
za vse najprej...čestitke za opravljene preglede in dobre novice (parček). To bo veselo !
. Res bo pa veselo da bomo imeli par. Čist odkrito sem si od nekdaj vedno želela imeti par, nebi bilo pa nič narobe če bi bila punčka še enkrat. Samo zdravi naj so, pa bomo happy. Si pa pridna glede pranja,...
. Upam da bo v 2. tudi tak.
. Nastopim s porodniško z 11.4., tko da je bil že res čas glede na to, da moraš prej še odločbo dobit. Meni so rekli, da ni treba nič sporočit na CSD glede rojstva otroka, da sami dobijo podatke in nato kasneje avtomatično dobiš še odločbo za nego otroka. Oddati pa je treba vlogo za otroški dodatek v roku 90 dni po rojstvu (čeprav sedaj pa ne vem zakaj je tu določen rok, zakaj je ne bi bilo možno tudi kasneje?).
. Sploh si ne upam pomisliti, da ne bi dobila nič, zaenkrat se še izogibam mislim glede poroda, da ne bi bila že sedaj v stresu.