Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
podarim, pa
da vam bo vsem fino fajn tale april, in da bo čim več pozitivnih novičk prinesel. 
. Že dober teden me po malem v prsih špika, danes in včeraj (največ zjutraj, ampak tudi čez dan) je prisotna slabost.. 2x sem bruhala... ampak ob vseh teh "znakih" me pa tudi v jajčnikih špika in se bojim da
pride... nevem čist sem zmedena.. danes sem delala test, ki je bil jasno negativen.. Komaj čakam da pride četrtek, da vidim al se heca vse skupaj z mano ali bomo dejansko kakšen + nalulali
še malo pa bo diplomska v žepu
par dni prej
vsak drugi dan. Tudi jaz sem ta mesec zelo pridna z "preusmeritvijo misli"
kako me jezi!!! pa ravno zdaj, ko sem res voljo dobila. No par dni počitka si bom vzela, toliko da se boličina malo omili potem bom pa šla poizkustit, če bo šlo.
ALI
PRIČAKUJEMO:
(2. krog)
Pa Witch tudi. Če to niso preroške sanje, naj me koklja brcne
Jaz skoz trdim, da je šport nevaren
Pa pridna sta, mi2 se s čim takim ne moreva pohvalit
Mogoče, da ravno tisti ciklus ni bilo O.
ampak bo že bolje.
, ki mu je bilo ime Žiga. Pa ta ime sploh ni en mojih prvih na seznamu. No saj ni važno upam da sanje prinesejo
Izgleda, da so se vse odlklopile...